Peki teşekkür ederim lütfettiniz kjkjkjkemredersiniz
nick değiştirme süresi, 6 ay dır - siz en son 29 şubat da değişmişsiniz, süreniz daha vardır,
Peki teşekkür ederim lütfettiniz kjkjkjkemredersiniz
nick değiştirme süresi, 6 ay dır - siz en son 29 şubat da değişmişsiniz, süreniz daha vardır,
değiştirilmiştirnickimi Lareina yapsak olur mu
degistirildiTibet olabilir miyim?
Teşekkürler
Kullanıcı ismimi Renommier, tagımın Schmiss olarak değiştirilmesini rica ediyorum.
Merhaba,Merhaba nick'imi "Veli Demir Putin" olarak degistirmenizi rica ediyorum.
Merhaba,merhaba… nickimi “ el duhanî “yapar mısınız? lütfen i harfinin şapkalı olmasına özen gösterin…
heyecanlandım……Merhaba,
el duhanî şeklinde küçük harfle mi değişecek?
29 Ağustos'ta süre doluyor, 30 Ağustos'ta değiştirebiliriz.Sayın yönetim ne zaman KendimeKürt olacam?
çok var mı daha
Büyük harf olarak değiştirilmiştir.heyecanlandım……
büyük olsun ya göz alıcı… ;d
29 Eylül'de doluyor,Bende Kahve olarak değişmek istiyorum sürem bittiyse
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.