Küfreden kız iticiliği

Konu sahibi son olarak 1946 gün önce görüldü
Sen Elifsin , Melissin , ne bileyim Simgesin Gizemsin ne o Bilal abi ayakları çok itici çok

Asla yüksek sesle konuşma, küfür duyduğunda yüzü kızarıp, utanan biri ol.

Edeb ya hu..

ben ettigim kufuru geri silmem icin rahat olsun garamurat;)
Git bi mod arkadaşına söyle o sildiğim iletiyi panelden sana göstersin. Bir tane küfür varsa eğer şu yaşıma kadar herhangi bir kadına değil bir küfür en ufak kötü bir söz söylememiş biri olarak sana küfredeceğim?

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

ben ettigim kufuru geri silmem icin rahat olsun garamurat;)

Git bi mod arkadaşına söyle o sildiğim iletiyi panelden sana göstersin. Bir tane küfür varsa eğer şu yaşıma kadar herhangi bir kadına değil bir küfür en ufak kötü bir söz söylememiş biri olarak sana küfredeceğim?

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

bana sormyssun yine ne kyfuru ettinde sildin sezen diye.bende diyorumki ben silmem admin mod siler ayri konu

ama diyosunki hic sana kufur etmedim bul goster..

hangi postu hangi mod silmis ben nr bileyim..ona bakarsan 3 tane co admin arkadasim var isim gucum yok onlara pm aticam senin mesajlarinimi sildirecegim? O PICLERIN ISI ben kendim cvp verrim

TURKCEME GELINCE evet sizin gibi duzgun degil yurtdisi buyudugum yasadigim icin

arti ssna gicikligim uye sozlukde sahsi tutusunuma ssrf ettigin bencil cok bilmis alayci yorumun

yorumlarini begenmiyorum sende begenmessin olur gider. iyi forumlar

Küfür etmemek için yüz felci geçiren ama içinde türlü pislikleri taşıyan kesimden daha masum ve samimi gelir bana nedense.

Küfür refleksif bir şey bana göre. Ayda yılda bir olabilir de her cümlenin sonuna a ve q kısaltmasını koyuyorsa cidden kötü gözüküyor.

Sürekli küfür eden insan zati iticidir ..ama benim bazen ağzımdan kaçar..:u1::u1:

Küfür duyunca ağzını beş karış açan kız iticiliğini ne yapacağız? Ağzına kürekle.. :liv:
Yurtta kaldığımda dönemde kanka der gibi birbirlerine sevgi sözcüğü olarak küfür eden, ağzıma alamayacağım cümleler kuran kızlara şahit oldum ve ciddi kavgalar ettim. Tamam bu derece sürekli ağızda küfür ile dolanması iğrenç ancak yeri geldi mi her insan küfür edebilir. Kaldı ki sürekli küfür olayında kadın, erkek ayrımının yapılması bile saçma.

Kendine yakıştırabiliyorsa sorun yok.

kızı / erkeği yok çok kötü duruyor

çok sinirlenirsin istemsizce edersin o normaldir

el şakalı parmaklı samimiyet pekiştirenler var
vıcık vıcık iğrenilesi

Bunu birinden daha duymuştum, küfür etmediğin zaman samimi olup olmadığını anlamıyorum demişti. Aklıma o geldi be Alaz kuşum..

Küfretmeyin.. hepinizin ağzını kapatacak kadar elim yok...ltfn.

Geri