Küçüklük büyüklük mü işlev mi ?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Yani konu içeriği çok farklı ama insanın aklına direkt rak geliyor tabii ki.

Hadi sizi çılgın beyazlar, bana tek olmadığımı söyleyin?

Çünkü neden gelmesin bence gayet hoş bir organ.

dogustan cok sansliyim vallahi. urheheu ulen herseyim kusursuz len valaag thx god

Şimdi tam konu başlığı ve içeriği ile alakalı sözler diyeyim sizin mantığınızla 1 mantık (görünen soruya cevap=) boy işlev konusuna takıntı yapanlar malesef genelde homofobik güdüler yaşayan tipler cevap vermeye dahi gerek duymuyorum, bir mermide etkin faktör çekirdek kısmıdır çünkü makbule nüfuz eder. Etki roketin başlığında yer alır yani :) 2. Konu= Dünya da tesadüfen oluşan hiçbirşey olamaz. Aksini iddia eden bana 7 milyar insan içinde hatta sizden önceki ve bir sonraki nesilde olmamış- olmayacak olan (yani 21 milyonda) parmakizi olayını bana açıklasın.......

Büyük olan her türlü işlevini görür. Küçük olanlara ter dökmek düşer, işlev için çabalamak düşer. Türk, öğün, çalış, güven. AÇldaslkvjhsfkjgshgsklkndfghldkghjdkşhdihşf

Hileli soru. İşlevsiz olanın diğer nitelikleri önemsizdir. Hali hazırda işe yaramıyor.

İşlev tercihine aleni bir yönlendirme var.

"Küçük işlevsel mi büyük işlevsel mi?" amaca daha uygun bir soru.

Clickbait youtube videolarından gına gelmişti,bir de burada da maruz kalıyoruz iyi mi.
Sana hangisi lazım yeğenim? Evren için yani.

Evet işlev önemli olabilir ama ne derler bilirsiniz. Yemek yemeden önce gözünüz doymalı. :))

Geri