Küçükken Bisikletten Düşen Kız

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Selenin saplanmasıyla olaylar silsilesi başlar. 21. yy'ın en sağlam senaryosudur.

bkz: linç kampanyası
ahahah bayanlar bisikletten düşmüş gibi davranmayın. ne halt yerseniz yiyin bize ne. en azından samimi olun. şununla şununla yattım diyin. yine olsa yine yatarım deyin. o zaman yargılarsak eleştirin. vurgulanmak istenen konu, bu konuda erkekleri enayi yerine koymaya çalışılması.

bazı insanlarda çok esnek oldundan çok zor patlıyabiliyor bilimsel açıklamasıda var dese inanıcaklar sanki.....kızcağıza

Kendi bedenini kullanim hakkiyla ilgili aciklama yapma zorunda birakilmasi yeterince igrenc değilmiş gibi ..

Oturup burada kadinların bedeni üstünden ahkam keserken ona açıklama yapma zorunda bıraktırip bundan utanmasi gerekiyormus gibi algı yaratan zihniyete de yazık.

bakire-olmayan-kadin-bahaneleri_653147.jpg

bkz: linç kampanyası
ahahah bayanlar bisikletten düşmüş gibi davranmayın. ne halt yerseniz yiyin bize ne. en azından samimi olun. şununla şununla yattım diyin. yine olsa yine yatarım deyin. o zaman yargılarsak eleştirin. vurgulanmak istenen konu, bu konuda erkekleri enayi yerine koymaya çalışılması.

Düşmemiştim abim itmişti. : DDD
Acısını fena çıkardım. :/

ya bisikletten düşmüşse iyi tabi, bazıları öyle ki boeing 737'den falan paraşütsüz düştüm dese yine kurtarmıyor djdkdkkd

Erkeklerin enayiliği işte. Al sana kızlık mı istiyorsun sebebi bu.

milletin bedeni ile ilgili hükmü milletin vermesi nekadar acımasızca be abi , gerdek gecesinde köylerde bakire değil bu diye öldürülen,baba evine yollanan ama kız evlenip gittiğinde geri yalnızca tabutuyla gelir mantelitesine maruz kalmış bayanlar var ve bayanların %45 yada %50 sinde zar esnek olabiliyor doğuştan ve patlamayabiliyor.milletçe askerden gelen yeğenleri karhaneye götürüp evlenicek yaşa geldidinde bakir kız aramalarıda adaletin kötü kabuslarından.onuda geçtim toplumca fikirlerimizi savunamıcamız bir sürü nokta var

düşünsenize adamın biri bekaretin önemine inanmaz yada farklı düşünüpo bayana hak verir ama millet ,olm sen gavatmısın la öle şeymi olur olm haysiyet yokmu sende tepkileri yüzünden bile katılmadı halde katılmak zorunda kalır toplumumuz yıllarca bakire olmayan bayanı **Spam/Adversiting** olarak geleceğe taşıyıp alttan gelenleri böle yetiştirmiştir.

Geri