Min
Altın Üye
biz teraziler safız ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumdaki en tehlikeli yengeç @HosgeldinHarunAbi diye biliniyor.Yengecin listede olacagini biliyodum ama böyle de listenin tepesinde beklemiyodum acikcasi 😄
Yukselenim de ordaymis🤔
Benden korkun, ben kendimden korktum yani siz bilirsiniz tabii yine .p
Forumdaki en tehlikeli yengeç @HosgeldinHarunAbi diye biliniyor.![]()
Bildirim gelmiyor ya yazdıkların da piksel piksel@DUHAN selam bu arada xhjdndjhdjd
BXJDBDDJDJNDKFDJDBKDBDSGJSHDJSHBildirim gelmiyor ya yazdıkların da piksel piksel
Burcum Akrep, yükselenim Oğlak ve yazılana bakar mısın?@Larien bak sen de varsın sljh
Ünlü Oğlak Katiller:
✅ Richard Kuklinski (The Iceman) – Soğukkanlı tetikçi, 100’den fazla kişiyi öldürdü.
Uysal bir burç aslında ancak Fenerbahçe şampiyonluk tahmini yapan astrologlardan sonra burçlara daha mesafeliyim artık.Akrep burcu tehlikeli Lefty…Hnm imkanınız varsa onu hemen kendinizden uzaklaştırın…
onlarda böyle bi rahatlık var.. böyle psikopatlar….
Ekli dosyayı görüntüle 134504
Uysal bir burç aslında ancak Fenerbahçe şampiyonluk tahmini yapan astrologlardan sonra burçlara daha mesafeliyim artık.![]()
Benim tahminlerim astrologlardan daha iyi tutuyor Lefty Hnm siz bana güvenin….sezon başlasın fb’nin ne olacağını söylerim size….
Bu sene şampiyon olucaz inşallah……
Biz de Arsenal gibi 22 yıl beklemeyiz inşallah.Sizin şampiyon olma ihtimalinizi artık düşünmek istemiyorum.
![]()