Kredi çekip estetik yapan kızlar

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Aramızda’da vardır kesin böyle kızlar…
IMG_6198.jpegIMG_6196.jpeg

Zor durum tabi guzel olamamak

Bu mesaj Samsung Note 20 telefonundan gõnderilmistir

Çuvalla param olsa ben yine cesaret edemem o acıya…

Ben tabi güzellikten yanayım. Sahtesi zaten her türlü göze batıyor. Çok nadir tabi duruyor. Çok "ciddi" bir sorun olmadıkça yaptırmamalı bence.

Wanda kredi ile mi yaptirdi hayir napti zengin futbolcularla adim adim gitti:D
geçen vodafone'lulara özel 3 ay ertelemeli kredi fırsatı mesajı geldi bana, sana da geldi mi? girdim baktım 70 bin veriyor... yani 70 bin neye yetecek ki? belki gözlerimi çizdirirdim, bi de milyonlarca düğünümüz için elbise stoklardım... rezalet. 70 bine eskiden selin ciğerci baştan yaratıldı...

geçen vodafone'lulara özel 3 ay ertelemeli kredi fırsatı mesajı geldi bana, sana da geldi mi? girdim baktım 70 bin veriyor... yani 70 bin neye yetecek ki? belki gözlerimi çizdirirdim, bi de milyonlarca düğünümüz için elbise stoklardım... rezalet. 70 bine eskiden selin ciğerci baştan yaratıldı...
Evet bana da geliyor hep ama tek sorunumuz goz evet cizdirdik mi bu is tamam hahaha;)
Stokculuk sadece banyo dolabinda ki dogal ürünlere lutfen:D

arabasından konuşan adamlarla aynı frekansta olan hanım kızlarımızdır.

Madem estetik için kredi çekiyorsunuz biraz fazla çekip kimlik değişimi de yapın. Cebinize para da kaldın. Kendinizi de öldü gösterip borcu sıfırlatın. Bi dk.. çok mantıklı lan. Sabah olsun hemen…

bu kredi çekip estetik yaptıran bedbaht olayın musebbibi olan kadınlar gerçekten sorunlu kadınlar. ülkedeki tüm kadınların burunları aynı olacak yakında. yakışmıyor, yakışmıyor. anlamıyorlar. 3d yazıcı ile yapılmış gibi. sorsan yok ya ondan değil burnumda kemik vardı nefes alamıyordum ondan. yerseniz.

Geri