Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Narkozdasin tatlim.Çuvalla param olsa ben yine cesaret edemem o acıya…
Hayır canım ameliyattan sonra çok fena ağrısı var. Kardeşim burun estetiği oldu. Oradan biliyorum. Ağladı resmen. İçim kıyıldı. SkljsNarkozdasin tatlim.
geçen vodafone'lulara özel 3 ay ertelemeli kredi fırsatı mesajı geldi bana, sana da geldi mi? girdim baktım 70 bin veriyor... yani 70 bin neye yetecek ki? belki gözlerimi çizdirirdim, bi de milyonlarca düğünümüz için elbise stoklardım... rezalet. 70 bine eskiden selin ciğerci baştan yaratıldı...Wanda kredi ile mi yaptirdi hayir napti zengin futbolcularla adim adim gitti![]()
Evet bana da geliyor hep ama tek sorunumuz goz evet cizdirdik mi bu is tamam hahaha;)geçen vodafone'lulara özel 3 ay ertelemeli kredi fırsatı mesajı geldi bana, sana da geldi mi? girdim baktım 70 bin veriyor... yani 70 bin neye yetecek ki? belki gözlerimi çizdirirdim, bi de milyonlarca düğünümüz için elbise stoklardım... rezalet. 70 bine eskiden selin ciğerci baştan yaratıldı...
Güzellik icin aci cekmek, cesaret ister.ddddHayır canım ameliyattan sonra çok fena ağrısı var. Kardeşim burun estetiği oldu. Oradan biliyorum. Ağladı resmen. İçim kıyıldı. Skljs