KPSS / ÖABT Kpss Güncel Bilgiler 2014 - Kpss Güncel Olaylar 2014 - Anayasa Güncel Bilgiler 2014

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sınavlar
En küçük merkür Güneşe en yakın merkür en uzak neptün
uydusu olmayan Merkür Venüs
Dünyaya en yakın Venüs ve saat yönünün tersine döner :p

4 OLAN YILLA ALAKALI KESİN TARİH SORUSU GELECEK @Lethe @MuCiZe
ÖRN:1854(ISLAHAT)__1934(SİYASİ HAKLAR)__1924(HALİFELİK)__1914(DÜNYA SAVAŞI)___1974(KIBRIS BARIŞ HAREKATI)__1954(DIŞ BORÇLAR)__1934(1.BEŞ YILLIK KALKINMA PLANI)____1854(İLK DIŞ BORÇ-ABDÜLMECİT)

Asım Us
Mustafa Kemal Atatürk Ocak 1937’de Hatay meselesi ile ilgili olarak başında İsmet İnönü’nün bulunduğu hükümeti bir makale yazarak eleştirir ve metni ‘Asım Us’ adıyla 5 gün boyunca Baş Makale olarak gazetede yayınlar.
Yazıda İsmet İnönü'nün halka telkin ettiği On beş gün bekleyiniz sözüne sert bir dille cevap veriyor Bize bir şey telkin etmekten se hiçbir şey söylememeniz evladır sizin sözlerinize inanmış olmak gafletinden korkuyoruz der .Yazı Hatay sorununun çözülmesinde ve hükümetin üzerinde etkili olur.

Şerif Bey
Trablusgarp Savaşı sırasında gizlice Libya'ya gidişi var Atatürk'ün. Enver Beyle birlikte Arap kıyafeti giyerek Mısır'dan geçmişlerdir. Bu sırada İstanbul'daki arkadaşlarına yazdığı mektuplarda Şerif Bey adını kullanmıştır. Ayrıca bu yolculuk sırasında gözünden rahatsızlanmış bundan dolayı sol gözünde hafif bir kayma meydana gelmiştir...

KaraBiber yediiklim denemesinde Atatürk'ün kullandığı takma adları sormuslardi güzel soru olabilir. Altta paylaştım.

Morallerim çok bozuk ya. Son denemeden çıktım şimdi :/

Adı üstünde deneme. Ne bozuyorsun moralini? Guncellerde ne vardı? Kayda değer.şeyleri paylaş da belki çıkar sınavda. :dyg:

Ya öle de ne bileyim bi aydır 20. denemem bir insan bi arpa yolu kadar da mı yol alamaz ya :o

Güncel yoktu ki :honk:
Bunlar var işte.

En pahalı bilim kurgu filmi--- avatar
Uluslararası adalet divanı birleşmiş milletlere bağlı.
Avrupa birliği bütçesini Avrupa parlamentosu onaylıyor.
Türkiye AİHM nin yargı yetkisini anlaşma gereği kabul etmiş oluyor.

Türkiye'de miydi o maç? Unutmuşum nan söyle işte. :D

Hatırlamıyorumkia. Ekaterinburgta olan bu muydu geçen seneki miydi? Sanırım geçen senekiydi. Finalde ev sahibi avantajı ile bizi yendiler diye hatırlıyorum. Ama bizim taraftar baya vardı maçta, maç nerdeydi hatırlamıyorum.

Cevap ekaterinburg. Şimdi baktım netten.

massinizkia bazen denemelerde çok iyi yapanlar gerçek sınavda dibe vuruyor; denemelerde yerlerde olanlar gerçek sınavda iyi oluyor.
Dayımın doktor arkadaşı mesela hep sallamasyon yapmış adam İstanbul uni tıp okumuş. UMUDUNU KAYBETME

massinizkia bazen denemelerde çok iyi yapanlar gerçek sınavda dibe vuruyor; denemelerde yerlerde olanlar gerçek sınavda iyi oluyor.
Dayımın doktor arkadaşı mesela hep sallamasyon yapmış adam İstanbul uni tıp okumuş. UMUDUNU KAYBETME

Ya benim ÖSS'de öle olmuştu. Seneye denerim dedim rahat rahat girdim normal denemelerden çok daha yüksek gelmişti o zamanlar. Ama o köprünün altından çok sular aktı bunaldım iyice. Ya normal denemelerden yüksek alacağımı hissediyorum zaten ama ne kadra yüksek onu bilmiyorum :/

Ya benim ÖSS'de öle olmuştu. Seneye denerim dedim rahat rahat girdim normal denemelerden çok daha yüksek gelmişti o zamanlar. Ama o köprünün altından çok sular aktı bunaldım iyice. Ya normal denemelerden yüksek alacağımı hissediyorum zaten ama ne kadra yüksek onu bilmiyorum :/
Olduğu kadar
Olmadığı KADER

936045_504708672995058_3335208767949620327_n.jpg

Kinoa

Geri