Korona döneminde evlenir miydiniz?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Korona döneminde evlenir miydiniz?

Steril nikah
Steril nikah

Geçmişe baktığımız zaman, savaş ya da zor zamanlarda, aşık olan insan sayısının normal günlere göre artmış olduğunu görürüz çünkü insanlar bu tip süreçleri kolay aşmak adına veya hayatın sonlanma endişesi ile önceki döneme göre daha fazla duygusal kararlar almaya başlarlar. Boşanma da aynı şekilde artabilir veya ertelenen bazı kararlar bir anda öne çekilir.

Evlilik planı olan bazı kişilerde böyle bir telaş gözlemliyorum ve belki ilerleyen süreçte çocuklarına anlatabilecekleri güzel bir anı da olabilir.

Onca takı taktı bizim aile yıllardır eş, dost, akraba vs vs eh sırf onları geri almak için bile yalandan düğün yaparım :)
O yüzden corona bahanesiyle gelmeyen olur, bir çeyrek olmuş kaç para.. uygun şartların oluşmasını bekliyorum. Ulan şu halam gelip bana altın taksın diye sırf düğün yapacam :)

Abile Korum.
Olası nikah şahidim ya, Abile Korum, liseden arkadaşım, çok iyi bir kız, canım ya. Abile.​
Ama ben evlilikten tırsıyorum ay hınzırlıkların sonu evlenince biter de her şey ivrenç olur gibi mesela forumdaki evlilerin %95'i Investigation Discovery kanalındaki gerçek hikayelerden hallice hayatlar yaşıyor...​
Hepsi mutsuz, hepsi perişan, ıy yazık.​

Ben 30 dan önce evlenmeyeceğim 30 sınırım yani alt sınır. 35 de olabilir : )

Şaka bir tarafa evlenmezdim. Saçma geliyor bu kaosta evlilik. Çok büyük gereklilik yoksa düğün vs girmem öyle potaya.

Evlebirdim dugun yok nikahtan hemen hooop miss

bRnim gibi fusunen varsa eger

Pm please.

Senin ne düşündüğün kimin umurunda kız tarafı ne derse o..!!

sevişmeden önce evlenelim şeyi
bana göre değil

19 temmuzda isteme yaptım 20 temmuzda nikah ne dert ne tasa ne stres ne milletin dili tertemiz oldu bitti

Başlığı korona dönemi evde miydiniz diye okudum

Batakta ve çatakta bile ilk taliplime varırım.

Masrafsiz dugun olurdu.
Ben korkudan denize bir kez gidebildim.

altın kaç oldu haberin var mı
millet aç aç

Koronasız zamanda evlenmenin de pek hayrını görmedik açıkcası.
Ama olsaydı hayırlı bi kısmet, bi de koronada evlenirdik.

Düğünler yasaklansın gidemiyoruz sonra alınıyorlar zaten altında uçtu nikah yeter.

Geri