Korkutucu Burç Çizimleri ve Burçların Birbirinden Korkunç Özellikleri

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Koç (Aries)

aries_by_orion35.jpg

21 Mart – 20 Nisan

Konu egoysa merhaba koç! Buz gibi soğuk kadınların ya da kibirden kendini aşmış ukala adamların ortak buluşma noktası. Tavsiyeleri bitmez keza dünyanın en akıllısı O’dur. Karşıdakini kırar, anlamaz, anlasa da özür dilemez. Her daim bencildir.

Boğa (Taurus)

taurus_by_orion35.jpg

20 Nisan – 21 Mayıs

“Bir şeyi de bir kerede anla be kardeşim!” cümlesini en çok duyan ve hak eden burçtur. Boğa değil oturan boğa desek daha doğru olur keza boğayı harekete geçirmek için 40 takla atmak gerekir. Hem kafa hem beden ağır, çekilecek dert değil.

İkizler (Gemini)

gemini_by_orion35.jpg

21 Mayıs – 21 Haziran

Kulağımıza çalınan bir bilgiye göre şizofrenlerin çoğu bu burca mensupmuş, adı üstünde ikizler, aynı anda iki ayrı karakteri bünyelerinde taşıyabiliyorlar. Yakaladı mı kitler, ikiyüzlüsü, riyakarı ve yalancısı boldur. Kaçın.

Yengeç (Cancer)

cancer_by_orion35.jpg

21 Haziran – 23 Temmuz

Hem saftır hem de çok ilgili görünüşünün altında dev bir yapaylık gizler. Bir de bunun üzerine bitmek bilmez tembellikleri eklendi mi işin iyice tadı kaçar.

Aslan (Leo)

leo_by_orion35.jpg

23 Temmuz – 23 Ağustos

Eleştiriye hiç gelemeyen ve kendini ormanın kralı sanan bu kardeşlere fırsatını buldukça yaşadığımız yerin bir “orman” olmadığını hatırlatın. Zaten tüm dünya arkalarından konuşuyor da, varsın siz yüzüne söyleyin.

Başak (Virgo)

virgo_by_orion35.jpg

Neden tam terazi gelecekken yarıda kesilmiş? :'(

Biktirdiniz su burc yorumlarindan.
Yahu arkadas, bir insanin konusacak baska bir konusu olmaz mi? Varsa yoksa burc. He canim he, milyarlarca kisiyi 12 gruba ayirabiliyorsunuz, tum ozelliklerini de biliyorsunuz, evet. Cok bilimsel bir bulus, kutluyorum.

Biktirdiniz su burc yorumlarindan.
Yahu arkadas, bir insanin konusacak baska bir konusu olmaz mi? Varsa yoksa burc. He canim he, milyarlarca kisiyi 12 gruba ayirabiliyorsunuz, tum ozelliklerini de biliyorsunuz, evet. Cok bilimsel bir bulus, kutluyorum.

Milyarlarca kişi 12 gruba ayrılmıyor astrolojiye göre.
Parmak izi gibi eşsiz herkesin doğum haritası,Burcum x demek sembolik kalıyor biraz yani, kişilik yorumunda harita baz alınmalı.

Benim burc iyiymis baya sekil duruyor

Milyarlarca kişi 12 gruba ayrılmıyor astrolojiye göre.
Parmak izi gibi eşsiz herkesin doğum haritası,Burcum x demek sembolik kalıyor biraz yani, kişilik yorumunda harita baz alınmalı.

Kusura bakma Lynx ama ben inanmiyorum buna. Kimsenin kisiligi bunlarla sabitlenecek degil, insanlarin yasadiklari, DNAsi, cevresi kisiligini belirliyor.

Bak şimdi oldu mu hiç :/ Ölürüm ben meraktan benim burç yok :/

Ay çıldırcam tam Başak da kesilmiş reklam arası gibi asdfjk

Kusura bakma Lynx ama ben inanmiyorum buna. Kimsenin kisiligi bunlarla sabitlenecek degil, insanlarin yasadiklari, DNAsi, cevresi kisiligini belirliyor.

İnanın diye yazmadım zaten nitekim ben de tam manasıyla inanıyor değilim.
Yanlış deklare ettiğiniz bir bilgiyi düzelttim bilirkişi olarak.
O kadar.

Geri