Köpeğe tecavüz eden yaşlı adam

Konu sahibi son olarak 3040 gün önce görüldü
Nasıl bir igrenclikdir bu Allah'ım .

Bunun adı cahillik değil ki
Alçaklık, adilik, rezillik, sapkınlık, sapıklık
Tipine bak bir de, iğrenç şey

Hapishanedede ona tecavüz ederler her gün Allahım canımı al diye yalvarır

Kopegi kemeriyle mi baglamis o? Gozlerime inanamiyorum. Nasil olur? Bir insan nasil yapabilir bunu, dogruymus evet insana benzeyen mahluklar her gun etrafimizda. Hatta tecavuz bile ediyolar, o derece. Simdi buna da kabahat deyip 110 tl ile mi gecistirecekler acaba? Allahim sen koru.

Normal geliyor artık herşey, alıştık herseye, geçen haber izledim kız yolda yürüyor,karşıdan gelen adam bır yumruk atıyor kıza hiçbir şey yokken ne günlere kaldık.
Herşeyden korkar olduk..

Allahım kıyamet kopsun artık

Video'yu izlemedim, izleyemem içim kaldırmıyor ama o adamın en yüksek cezadan işlem görmesini isterim. Kendini savunamayacak canlılara, zulmeden , tecavüz eden yaratıklardan tiksiniyorum.Bu tecavüz olayına ne desem bilmiyorum.Haberi görünce bütün nesem falan filan gitti

Ne diyim ki. :T:

iğrenç pislik, gebersin böyleleri

ben de böyle "Kendini savunamayacak canlılara, zulmeden , tecavüz eden yaratıklardan tiksiniyorum." tarzında konuşanları anlamıyorum :D kendini savunabilirse, tecavüz edilebilir mi yani? :D

bu memlekette yıllardır eşek ziken de var, köpek ziken de. inşallah öyle olur. inşallah böyle olur demeyle olmuyor. caydırıcı cezalar gelmedikçe yahut insanlar iyilikle eğitilmedikçe, bunlar böyle devam eder.

çok geniş yorum yapılacak bir konu aslında, ama çok kısa yazmak zorunda kaldım. başka bir konuda, uzun uzun yazma fırsatım olur umarım. iyi günler.

Bugün dinlediğim berbat bir hikaye üzerine söylemek isterim ki, fiilen "7" den 70e böyle gelip gidiyor bunlar ve 7den 70e göz yumuyor insanlar. Bir insana 7 yaşındayken başkalarını obje olarak görmemeleri gerektiğini öğretmeyince, insanlara izinsiz dokunmanın yanlış olduğunu söylemeyince 70 yaşında böyle oluyorlar. Çok doluyum çok öfkeliyim gerçekten. İnsanların hayatını mahvettiğiniz yetmedi hayvanlara sarıldınız. Pisliğinizde boğulursunuz umarım. Umarım.

Videoyu ben de izleyemeyeceğim fakat eminim goruntudeki hayvan köpek değil de ona bunu yapandir.

konuyu podjemlje açınca ironili bir videodur deyip izledim, kanım çekildi ve hislerimi kaybettim.

Görende hacı hoca sanır bunuda bi çuval sakalı var bide hacıyım diye geçiniyodur kesin videoyu izlemeye gerek bile duymadım.

Şimdi olaya siyasal yaklaşmak lazım.

Allah seni bildiği gibi yapsın.

Sapik dusunceleri vicdanindan merhametinden aklindan daha agir basan insan irkindan tiksiniyorum

Geri