Kocasından Sonra Kalkan Karıdan

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Atasözleri Sözlüğü
Feministlikle ilgisi yok ki bu konunun, saygıdır en başta aitlik ve sahiplikte değil...

Canım benim eğer eşitlikse birlikte kalkmalıydılar. Ayrıca saygıysa erkek saygı duyup önce kalksın? Konunun feministlikle alakası yok ama saldırmaları gerekiyordu ya da işaretimle saldıracaklardır :D Sana sonra anlatırım.

Ha bu arada birileri bahsetmiş ya! "Karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyecen" diye bir atasözünden. O halde bu atasözünün de feministlikle alakası yok!! Yani diyor ki; eşeklik edip evlenmişsem(zaten sıpanın babası erkektir) rahat bırakıp ipini gevşetirsem rahat durmaz. Yoksa yanarsın...

Hayır erken kalkmaktaysa erkek erken kalksın hazırlasın kahvaltıyı da hayrını görek. :D

Bırakın bu boş lafları.Deyimler ve atasözleri değiştirilemez. :pofur:

bu hayatta benden daha erken uyanan birini tanımadım. benim garı da muhtemelen benden sonra kalkacak :liv:

Cx ben katilmiyorum :liv:
Arada bi onlarinda hakki ne var bunda :liv:
Kahvalti hazirlanmasini ve simartilmayi bekliyordur bence

İleride olursa böyle bir durum Gerek yok kalkması gerekmiyorsa kalkmasın ben zaten oldukca erken uyanıyorum problem olmaz

slave life; ataerkil edition

ömründe bikere öperek uyandırma sonra neden benden sonra kalkıyor de ! ulan yanında yatması mucize dingil

Çalışan olduğumuz için geç uyanma gibi bir durum olamıyacak,cumartesi ,pazarda eşim hazırlayıp beni öpücüklerle uyandırsın kahvaltın hazır bebeğim desin şımartsın beni :dyg:

çalışmayan bayanlar uyusun ne kalkacaklar beee off sefaları olsun :cici:

Agir laf sokma atasözü.
Kadin geceleyin cok fazla Face de takilmissa demek ki asdfgfdfsa
Bayan ev hanimi ise, Esi de full calisan biri ise yaptigi sey bir tür görevdir.
Erkek keyfine sabah sabah kalkip ise gitmiyor heralde. O da istemez mi öglene kadar yatmak? .p
Nasil erkek mecbur ediliyorsa, kadin da bazi seyleri yapmaya mecburdur.
Mecbur degilim diyorsa, adam da calisip ona para yetistirmeye mecbur degil (:

Sevginin arkasında gelen ilgi ile ibaretlendirip daha öncesi kalkmalı diye düşünüyorum.

Muhtemelen kayınvalidelerin çoğunlukla kullandığı cümle=)

Geri