Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pkk kurdlerden niye bu kadar beslendi .demek ki baskı yapılmış. Akp niye dindarlardan beslendi demek ki baskı yapılmış. Baskılar kaldıracaksin . Insanlara kültürlerini milliyetlerini inançlarını yaşama hürriyeti vereceksin .akp gibi dindarlardan beslenen partilerden pkk gibi kürtlerden beslenen örgütlerden kurulursunKocasina ismiyle hitap eden kadin & akp baglantisi beni bir miktar tuhaf duygulara surukledi..
Laik ülkede isteyen istediği gibi inanır yada inanmaz .devlet her dine yada dinsizlige aynı mesafede kalır . Vergisini alır. Insanlarin hayatına karışmaz. Isteyen isteği yerde hangi dine mensup ise ibadet yeri açarKocamıza (oha o nasıl laf oldu lan) adıyla hitab edememek din hürriyeti mi @Manisa pomak bu bir Arap kültürü. Sen Türksün. Sende kadın ikinci sınıf bi varlık değildir.
Niyetin muhlis olabilir. Ama din öyle Alaattinin lambasinda durur gibi durmaz. Hayata hükmeder. Sürekli etrafına bulaşır. Tek tanrılı dinlerin olayı yayılmak. Sen nasıl müslüman oldun. At tepesinde gök tengrici adamdın. Acidilar mi sana. Baktılar mi gözünün yaşına. Kılıçla biat ettin secde ettin. Sonra vay efendim seninki sana benim ki bana.Laik ülkede isteyen istediği gibi inanır yada inanmaz .devlet her dine yada dinsizlige aynı mesafede kalır . Vergisini alır. Insanlarin hayatına karışmaz. Isteyen isteği yerde hangi dine mensup ise ibadet yeri açar
Memleket laik bir ülkeyseLaik ülkede isteyen istediği gibi inanır yada inanmaz .devlet her dine yada dinsizlige aynı mesafede kalır . Vergisini alır. Insanlarin hayatına karışmaz. Isteyen isteği yerde hangi dine mensup ise ibadet yeri açar