Kocasına ismiyle hitap eden edepsiz kadınlar!

Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
Karşı cinse sardırarak yapılan bütün çıkarımlar temelinde açlık, yeteresizlik, zavallılıktan lan. Acizlik ağzına vuruyor bunların. Yok.. Yoksun olunca ne yapsın hop saldır.

Kocasina ismiyle hitap eden kadin & akp baglantisi beni bir miktar tuhaf duygulara surukledi..
Pkk kurdlerden niye bu kadar beslendi .demek ki baskı yapılmış. Akp niye dindarlardan beslendi demek ki baskı yapılmış. Baskılar kaldıracaksin . Insanlara kültürlerini milliyetlerini inançlarını yaşama hürriyeti vereceksin .akp gibi dindarlardan beslenen partilerden pkk gibi kürtlerden beslenen örgütlerden kurulursun

bizimkine haşmetlim ve hünkarım gibi sıfatları zorla söyletiyom. bence gayet motive edici. hele bi haşşşmetttlimmm diyişi var shshhs

Kocamıza (oha o nasıl laf oldu lan) adıyla hitab edememek din hürriyeti mi @Manisa pomak bu bir Arap kültürü. Sen Türksün. Sende kadın ikinci sınıf bi varlık değildir.

Al sana saptama gibi saptama yapayım. Ben erkek halimle (ki aslında bilirsiniz öyle eşitlikçi meriç falan değilim. Nefret ederim feminiklerden) kendimi parcalarken bir tane forum kübrası bir tane forum büşrasi " he climax haklısın" demedi.

Müstahak lan size. Siz aşagilanmayı, dört kadından biri olmayı, hukuk önünde yarım hatta üçte bir sayilmayi hak ediyorsunuz. Sadece ülke kadını akıllı olsa zaten %50 oy cepte lan. Ama bundan sonra bana climax bey diyeceksiniz. Sen kimsin benimle konuşursun

Kocamıza (oha o nasıl laf oldu lan) adıyla hitab edememek din hürriyeti mi @Manisa pomak bu bir Arap kültürü. Sen Türksün. Sende kadın ikinci sınıf bi varlık değildir.
Laik ülkede isteyen istediği gibi inanır yada inanmaz .devlet her dine yada dinsizlige aynı mesafede kalır . Vergisini alır. Insanlarin hayatına karışmaz. Isteyen isteği yerde hangi dine mensup ise ibadet yeri açar

Laik ülkede isteyen istediği gibi inanır yada inanmaz .devlet her dine yada dinsizlige aynı mesafede kalır . Vergisini alır. Insanlarin hayatına karışmaz. Isteyen isteği yerde hangi dine mensup ise ibadet yeri açar
Niyetin muhlis olabilir. Ama din öyle Alaattinin lambasinda durur gibi durmaz. Hayata hükmeder. Sürekli etrafına bulaşır. Tek tanrılı dinlerin olayı yayılmak. Sen nasıl müslüman oldun. At tepesinde gök tengrici adamdın. Acidilar mi sana. Baktılar mi gözünün yaşına. Kılıçla biat ettin secde ettin. Sonra vay efendim seninki sana benim ki bana.

Bu Türkiye bu hale bırakınız yapsınlar kafası ile geldi. Senin anladığın anlamda din ve vicdan hürriyeti Danimarkada olur. Burası artık Arap topagi.

Memleket laik bir ülkeyse
Neden hükümet cübbelinin emrine amade Manisa

Yorum yapanların çoğunluğu partizan özellikle chpli . Bir kısmı dinle kavgalı yada marjinal fikirli . Ne kadar yazarsam boş. Horoz dovusune döner . Yorumları okuyan uye olmamış kişiler sakın bu foruma uye olmayın . Ya eninde sonunda banlıyorlar . Yada sizin gibi düşünen insan yok. Farklı düşünmeyi bırak farklı yaşayan insanlara saygıları yok .hep bir kin nefret aşağılamak hakaret. Beyler çevrenizde sakallı cübbeli insan yoksa toplumsal barış için cübbeli sarıklı insanlarla oturun çay için. Hanımlar tesettürlü çarşaflı kadınlara misafir olun. Kek yapin .altin günlerine davet edin . Kaynaşın .gideceğimiz başka ülke yok . Sunnetlerine düğünlerine gidin . Ara sıra kadınlar çarşaflı başörtülü kadınlara alışmak kötü gözle bakmamak için elinize çarşaf başörtüsü tespi alın bakın .erkekler .takke şalvar sarık cübbe . Çevrenizde bunlar yoksa gidin nefret kini atmak için aralarına karisin .hediye verin..ınsan sevmediklerine hediye vererek düşmanlığını kinini atar

Son düzenleme:
Şşş erkek müsvettesi mi diyelim ne istiyorsunuz…

kirve demedikce problem yok.

Geri