[YOUTUBE]mW0A5Y8cAkM[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okçu deme bana, şu mana çekmeniz yüzünden pk dan soğuduk.
mananın hasını db priest çeker sonra süper parazit püff özledik
otur kalk yapmak ne anlama geliyor videonun yüzde 60ında otur kalk yaptıen sonda biri gaz bombası atıp kesti sanırım
oyun çok değişmiş ya
![]()
hayır, şimdiki okçular yanında pri nedirki:=) ardreamda illallah çekiyoruz bu okçulardan.
Oyun steama geçtikten sonra biraz ilgi alaka arttı gibi![]()
harbi steama gelmiş bi denemek lazım![]()
Denemesi beleşWow oynadığım için knıght hiç ilgimi çekmiyor
![]()
orjinalde mi oynuyorsun ?
mmorpg un sahtesi nasıl oluyor ki :nee: her zaman oynayamıyoruz tabi ki blızzard amca biraz mevlayı yüksek tuttuğundan dolayı
arkadaş grubum var hepimizin musait olduğu zamanlara denk getirerek aylık yada 3 aylık mevlamızı ödüyoruz sonra lezz go![]()
mesela www.warmane.commesela bizim grup gibi lich king sevenler için ideal birşey ücret felanda yok
![]()
Lich king forever diyorsunbirebir aynı mı içerik ? server durumları filan nasıl ?
cata ve pandaria da hatalar mevcut ama lich king çok ilgi gördüğü için şuan %95 orjinal ile aynı diyorlar şuan bir server açtılar orjinal gibi kademe kademe dungeonları açıyorlar icc felan kapalı mesela![]()
Hmm anladım daha önce hiç duymamıştım. Serverlar kalabalık mı peki ?
lk kalabalık baya bazen sıra beklediğin bile oluyor![]()