Knıght online Arenada Eğleniyoruz

Konu sahibi son olarak 3652 gün önce görüldü
Okçu deme bana, şu mana çekmeniz yüzünden pk dan soğuduk.

otur kalk yapmak ne anlama geliyor videonun yüzde 60ında otur kalk yaptı :D en sonda biri gaz bombası atıp kesti sanırım :D oyun çok değişmiş ya :D

hayır, şimdiki okçular yanında pri nedirki:=) ardreamda illallah çekiyoruz bu okçulardan.

Deniz db priest üzerine tanımam çünkü benim classım dp priest komutçu olarak oynarım, :)

Atak kırma mana çekme süper parazit attımmı serverin kingi gelsin asas crit 70 teke gider :p

Kei & Kai idi charlarımız hey gidi güzel akara zamanları :)

Oyun steama geçtikten sonra biraz ilgi alaka arttı gibi :)

orjinalde mi oynuyorsun ?

mmorpg un sahtesi nasıl oluyor ki :nee: her zaman oynayamıyoruz tabi ki blızzard amca biraz mevlayı yüksek tuttuğundan dolayı :D

arkadaş grubum var hepimizin musait olduğu zamanlara denk getirerek aylık yada 3 aylık mevlamızı ödüyoruz sonra lezz go :)

mmorpg un sahtesi nasıl oluyor ki :nee: her zaman oynayamıyoruz tabi ki blızzard amca biraz mevlayı yüksek tuttuğundan dolayı :D

arkadaş grubum var hepimizin musait olduğu zamanlara denk getirerek aylık yada 3 aylık mevlamızı ödüyoruz sonra lezz go :)

mesela www.warmane.com :D mesela bizim grup gibi lich king sevenler için ideal birşey ücret felanda yok :D

Lich king forever diyorsun :D birebir aynı mı içerik ? server durumları filan nasıl ?

cata ve pandaria da hatalar mevcut ama lich king çok ilgi gördüğü için şuan %95 orjinal ile aynı diyorlar şuan bir server açtılar orjinal gibi kademe kademe dungeonları açıyorlar icc felan kapalı mesela :D

cata ve pandaria da hatalar mevcut ama lich king çok ilgi gördüğü için şuan %95 orjinal ile aynı diyorlar şuan bir server açtılar orjinal gibi kademe kademe dungeonları açıyorlar icc felan kapalı mesela :D

Hmm anladım daha önce hiç duymamıştım. Serverlar kalabalık mı peki ?

WoW oynayan biri olarak fazla basit geliyor şu oyun bana nedense.

Geri