Kızlık Zarı Dikimi

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadın Hastalıkları ve Doğum
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Meslek etiği diye bir şey var.
hadi onu da geçtim, kadınlar neden bu yola baş vuruyor ? Namus kriteri neden kadının iki bacaginin arası olsun:/
Kocası, babası, abisi, anası herkese ayrı bi hesap versin. Birey değil mi kadın kimliğinden önce?
Toplum olarak ahlak anlayışımız da sorun var bana kalırsa. Fazla ikiyüzlü.

Neyse ben gidiyorum bunları düşünmek istemiyorum :/

Belki kız töre/namus cinayetine kurban gidebilir:/

asla bilemezsin..aynı şekilde sünnete de karşıyım.sen benim çükumu niye kesiyon doktor? Anamın babamın lafı ile niye vücut bütünlüğümü bozuyorsun? Çocuk istismarıdır sünnet

asla bilemezsin..aynı şekilde sünnete de karşıyım.sen benim çükumu niye kesiyon doktor? Anamın babamın lafı ile niye vücut bütünlüğümü bozuyorsun? Çocuk istismarıdır sünnet

Ben bunu bi keresinde söylediğimde bulunduğum ortamda yüzüme garip garip baktılar :/
Sağlık açısındanmis pipisi ile ovunen kesilince gurur duyan tek milletiz bence. Kızlar regl olunca da bi düğün dernek yapsınlar o zaman.

Herşeyi mükemmel yaratan tanrı neden erkeğin çükünü hatalı yararsın?sünnet sağlıklı bişey değil.milyon zararı var.internette ara oku.yahu normalde mukoza olması gereken penis başımız,kösele gibi epitelize olmak zorunda bırakıldı.sürekli dilini dışarıda tutman gerekse ve dilin nasırlaşsa,bir daha onunla tat alabilir misin? Başka sorum yok

Hey gidi goca dünyaa... Ne çok derdin varmış be kadın.......
Çok şey var yazacakta yorgunum.....

sorsalar cogu kız hıcbırsey yapmamıstır.
ama aslında gordugunun sayısı sunnetcıyı gecmıstır.
fakat aynı sekılde karsısındakı erkek 0 km olmayıp
ustunede 0 km ıstedıgınden modıfıye araba halıne gelır.
severım bacak arasında namus arayan zıhnıyetınızı.
varolus nedenı sadece kızı kucukken enfeksıyonlardan
korumak olurken erkekler bunu kendılerıne
hanı yenı bır mekan acıldıgında kurdele kesılır yıne
kurdele olarak bellemıslerdır.
bence bu amelıyatada gerek yoktur.
sımdı ısın dını boyutuna gırecem.
adam kendını fatıh ılan edecek dıkılmıs kızlıgı bozunca.
fakat kadın hakkına gırmıs olacak.
bunun otekı dunyasıda var.
yanı bi b.ku yıyorsan arkasında duracaksın.
onem verıyorsanda üçgenin açısı dik kalacak geniş açı yapmayacaksın.
dıpnot : şahsen bende bakir istiyorum ama paris hiltonun bakire olması kadar zor oylesını bulmak.
ancak soyle bı cemaat abısını ayartmak lazım.
neyse. ne demısler sevıstı bır erkek ve bır kadın.
erkek mıllı oldu kadın fahişe.
o zıhnıyet duzelmedıgı surece bu amelıyatlara gıden cok olacaktır.

Ben bu kızı fulya ya benzetiyorum :s
Gök mavisi
Hassinnicktir
O tarz fulya: p

namus zarda değil insanın ruhu o... olmasın

İstediği kadar diktirsin anlaşılır abi olay sadece kanama vs değil kasın hareketi vücut dilinden bile anlaşılır..

Ve adiliktir bu durum , böyle kafadaki kızlardan tiksiniyorum.

Düpe düz aldatmaca bu

Neymiş efedim küçükken mikrop vb. şeylerden koruyormuş. Erkeklerinki bu tür risklerden muaf herhalde. Ne güldüm ya :zuha:

O değil de, erkeklerin mâlum uzuvlarında böyle bir zar olsa, bir şekilde zarar görse ve sonrasında erkekler de yanlış anlaşılmamak, yalnız kalmamak vs. için bunu diktirseler, karşı cinslerinin hepsi hoşgörüyle karşılayacaklar herhalde. Tabi canım, tabi. :sakız:

Nerde yatıp kalktığı belli olmayıp düzgün kızlarla evlenmeyi planlayan erkeklerle evlenmek isteyen kızlar için harika bi haber
yupppppppii

Geri