Kızlar birbirini kıskanır mı ?

Konu sahibi son olarak 2604 gün önce görüldü
kızlar kedını bile kıskanır o derece kıskanctır

Ben kiz arkadaslarima muhabbet olsun diye satasirim kiskaniyorum vs diye , ama diger turlu kiskanmam. Sadece sevdigim adama yakin olanlari parcalayacak kadar kiskanirim orasi ayri mesele .d

Kıskanıyorlar maalesef. Kendilerinde gördükleri eksikliklerin bir başkasında olması durumunda daha ağır basıyor bence bu his. Kıskanma dürtüsü kadınların karşı koyamadığı bir hal :)

Kıskanırlar ,özgüvensizse şayet..

Yakın arkadaşlar dahi. Bu mantığı çözemedim o halde arkadaşı gibi nasıl yanında durabiliyorsun? Hem de yakın.

Ortam, yakınlık falan farketmez kıskanırlar. Taşıyamadıkları özellikleri bir başka bayanın taşıdığını gördükleri an inceden inceden de laf sokmaya çalışırlar. Keşke bunu bir de çaktırmadan yapabilseler =)

şahit olmuşluğum vardır kıskançlık sonrası muazzam bir çekememezlik vardır

-Ay canım nekadar da yakışmış , üstelik açık renk gözlerinin yeşilinide ortaya çıkarıo (smile)
+ Sağol bebegim sanada ne giysen yakışır
(iç ses)
- Hadi be ordan bacakların tahta gibi hala sergilercesine giyiyosun , asıl benim üzerimde güzel durur o hıh
+ efendim
- he hiiiç öksürdüm
-mmmuaaah balım benim.

Arkasından entrika çevirecek kadar kıskançlığı hastalık boyutunu aşmış halide var herhalde kıskançlığın ,çekememezlğin ve nefretin karışımı zirve yapmış hali !

Hem de nasıl. Genel olarak birbirlerini sevmezler buna nazaran da yine birbirlerinin en iyi düşmanları birbiri olmalarına rağmen canım, cicim, balım demelerini de eksik etmezler. Bu ne yaman çelişki. ^^

Var olan her güzel şeyi kıskanabilme yetisine sahibim.

Geri