Kızlar birbirini kıskanır mı ?

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Evet kesinlikleee, beni kızlar kıskanır genelde :denizkızı:​

Erkekler kıskanmıyor mu sanki? Onlarınki daha fena bence. lskjlskjls

Kadınların biribirini kıskanmalarındaki sebep, karşılaştırma ve elde edilmek istenilenlerle elde olanların uyuşmadığı durumlardaki kıyaslamalardır daha çok:)
Kiminle kıyaslanırlarsa onu hedef seçerler kendilerine ki kıskanılanın vay haline:)

Erkeğin kıskancı da hiç çekilmiyormuş, bazıları 10 kadına bedel vallahi =)

Kızların her alanda birbirlerini rakip olarak görmesi nedeniyle ortaya çıkan bir durum. Yakınlık derecesi ne olursa olsun bir kızın sizden daha iyi, daha güzel, daha popüler veya daha akıllı olmasını hazmedememe hali.

Hem de nasıl. :)

"Bir kızın kıskanamayacağı hiçbir şey yoktur. " (Bir Coolumsu Atasözü)
Her şeyi kıskanırlar.. Birbirlerini, kıyafetlerini, hatta erkek arkadaşlarını bile :p

Kıskanmanın alası kızlar arasında olur.

yok direk yolar

şaka yapıyorum şaka :p :p

Uzaktan bıle anlasılıyor da caktırmıyorum ben.

Kadın mılletının ısıne karısılmaz ıkı dak sonra kıskandıgı kısıyle kanka olur.

Kıskanma denilen şey doğrudan östrojen bağımlı bejce

İnsanlar arasındaki(sınıf,okul,komşu,arkadaşlıklar ,akrabalar arasındaki vs..) kıskançlıkların ÇOĞUNUN , kızlar/bayanlar arasında olduğunu düşünüyorum.

Kızlar birbirini hem de feci kıskanır. Hatta çoğu zaman bu çok fark edilmese de arka planda hep biraz vardır. Özellikle güzellik, ilgi görme, ilişkiler ya da sosyal çevrede öne çıkma gibi konular olunca kıyaslama daha belirgin oluyor. Kadınlar genelde detaylara daha fazla dikkat ettiği için, bir başkasının saçından tarzına, başarısından ilişkisine kadar birçok şeyi fark edip ister istemez kendisiyle karşılaştırabiliyor.

Bu kıskançlık her zaman kötü niyetli olmak zorunda değil; bazen gizli bir rekabet, bazen “keşke bende de olsa” düşüncesi şeklinde ortaya çıkıyor. Kısacası bence kadınların birbirini kıskanması oldukça yaygın bir durum, sadece herkes bunu açıkça göstermiyor.

bir de sürekli kendisinin kıskanıldığını sananlar var herkesler tarafından .p

Boydan değil ama gülüşünü diyebiliriz

Geri