Kızın büyüdü Anne.

Konu sahibi son olarak 1225 gün önce görüldü

Ya ama böyle yapmayın üzülüorum kaldırayımmı konuyu :(

Şimdi bu söylediğinde ''senden nefret ediyorum'' diyip sonra ''özür dilerim, kalbini mi kırdım?'' demeye benzedi :D
Bu saatten sonra kaldırsan neye yarar. Biz gördük göreceğimizi :D Sen orda yerken onları, biz şu an sadece resimlerine bakmakla yetiniyoruz. Tabiri caizse ''boğaz cukurdaması'' da cabası :D

Şimdi bu söylediğinde ''senden nefret ediyorum'' diyip sonra ''özür dilerim, kalbini mi kırdım?'' demeye benzedi :D
Bu saatten sonra kaldırsan neye yarar. Biz gördük göreceğimizi :D Sen orda yerken onları, biz şu an sadece resimlerine bakmakla yetiniyoruz. Tabiri caizse ''boğaz cukurdaması'' da cabası :D
Ya şu an yemiyorum bende inanın gecen hafta sonu yapmıştım paylaşmayacaktım aslında dayanamadım bende şu an sizinle aynı durumdayım yani :D

Ya şu an yemiyorum bende inanın gecen hafta sonu yapmıştım paylaşmayacaktım aslında dayanamadım bende şu an sizinle aynı durumdayım yani :D

Özrün kabahatinden büyük :D
Şaka bi yana çok güzel görünüyolar. Eminim tatları da görüntüleri kadar güzeldir. Eline sağlık (:

oha:D hiç beceremem böle şeler hele o sarmai sarmak işkence:D

Ooooo:))) forever kızartma :))) ellerine sağlıklı çok güzel görünüyorlar :)))

Elmalı pasta mı o ya??? O da güzel duruyo :)

Yav hep diyorum, anasından babasından uzak yurtta bir başına oturan öğrenciler var bu forumda. Canları çeker, yapamazlar. Yazıktır. Vebali sizin boynunuza valla.

Yav hep diyorum, anasından babasından uzak yurtta bir başına oturan öğrenciler var bu forumda. Canları çeker, yapamazlar. Yazıktır. Vebali sizin boynunuza valla.
Haklısın valla ama napim bende bir haftadır paylaşsammı paylaşmasammı düşündüm durdum ve dayanamadım daha fazla :S Hakını helal et ne desen haklısın yani.

nerden girdim konuya :hih:
gece gece canım çekti valla ya hepsi mükemmel gözüküyor.
Eminim annen seninle gurur duyuyordur kuzum...
Ellerine sağlık

Geri