Kız Kaçıracam yardım edin

Konu sahibi son olarak 3402 gün önce görüldü
Kızda okeyledise kaçmayı,insin kapının önüne al götür,ama kaçırmadan önce nikah işlemlerini yapın nikahı kıyın sonra kaçır.

Kaçırdıkdan sonra kızı nereye götürecen onuda ayarla,
çalışmıyorsa,işin yoksa zaten kaçırma derim :)

konu güncel arkadaşlar az kaldı akıl verin biraz

Yaslariniz kac?
Adam akilli kizi istemeye gittiniz mi ilk olarak?
Neden kacmak zorundasiniz, cift olarak direnmek ve kendinizi buyuklerinize karsi ispatlamak daha guzel degil mi (zor olsada)?
Bu sevdigin kiz icin iyi mi olacak, kotu mu olacak? (gelecegi de dusunerek)
Sorumluluklarin buyuk, hazir misin bunlara?

Isini biliyorsan, iyi.

Yaslariniz kac?
Adam akilli kizi istemeye gittiniz mi ilk olarak?
Neden kacmak zorundasiniz, cift olarak direnmek ve kendinizi buyuklerinize karsi ispatlamak daha guzel degil mi (zor olsada)?
Bu sevdigin kiz icin iyi mi olacak, kotu mu olacak? (gelecegi de dusunerek)
Sorumluluklarin buyuk, hazir misin bunlara?

Isini biliyorsan, iyi.

yaş 21 istemeye gidemedik çünkü benim ailem istemiyor kızı 3- direnmeyi denedim ama olmuyor - ispatlamak zor ama zamanım yok o kadar - sevdiğim kız için büyük ihtimal iyi olacak - sorumluluklarım evet o konuda hazır olduğpumu düşünüyorum

Ailen neden istemiyor? Genc oldugunu mu dusunuyor evlilik icin?

Kizin ailesi ne dusunuyor bu konuda? Destekliyor mu sizi?

Biraz daha ailenle bu konuyu konussan olmaz mi? Istemiyor olsalar bile, yinede gidip konussalar gorusseler kizin ailesi ile. Cift olarak birbirinizi ispatlayabilirsiniz, ama zamanim yok buna dedin. Niye zamanin olmasin? Alelacele hareketler yapmayin, sonucu kotu olur.

Biraz daha ailenle bu konuyu konussan olmaz mi? Istemiyor olsalar bile, yinede gidip konussalar gorusseler kizin ailesi ile. Cift olarak birbirinizi ispatlayabilirsiniz, ama zamanim yok buna dedin. Niye zamanin olmasin? Alelacele hareketler yapmayin, sonucu kotu olur.

öyle valla ne yapcaz bende bilmiyorum

He, oyle valla ise, hic kizi kacirmayacaksin. Hele ki ne yapacagini bilmiyorsan, emin degilsen bundan, hiiiiiiiiiiiiiiiiic bu islere girismeyeceksin. Kendinden emin olacaksin, kararlarindanda. Aceleye gerek yok. Siz hep beraber kaldiginiz surece, ailende gorecek ve anlayacak nekadar sevdigini ve kim bilir sevdigini sevecekler. Hersey zamaninda olur.

He, oyle valla ise, hic kizi kacirmayacaksin. Hele ki ne yapacagini bilmiyorsan, emin degilsen bundan, hiiiiiiiiiiiiiiiiic bu islere girismeyeceksin. Kendinden emin olacaksin, kararlarindanda. Aceleye gerek yok. Siz hep beraber kaldiginiz surece, ailende gorecek ve anlayacak nekadar sevdigini ve kim bilir sevdigini sevecekler. Hersey zamaninda olur.

yardımların için çok teşekkür ediyorum

Mekani telefon edip bildir kiz gelsin ugrasma kacirmaya.

Geri