Kız çocuklarını soran yok!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Şuan Televizyonda Beyaz Saray basın sözcüsü açıklama yapıyor. Yine Afilli güzel güzel sözler söyleyip insanlık barış ve huzurdan bahsediyor henüz öldürülen 186 kız çocuğunun mevzusu geçmedi bakalım Kim Soracak, Kimin aklına gelecek, aklına gelen olacak mı?

Hahaha bu kadar da olmaz Yahu Olmaz olamaz. Ne diyor biliyor musunuz Amerikan ordusu asla sivilleri öldürmezmiş. ( rica ediyorum ağır küfürleri burada yazmayın.)

Kız çocuklarını soran kimse yok bu hafta Fatmanur Çelik isminde bir kadın kızıyla beraber ölü bulundu. Çocuk yaştayken Kur'an'a Hizmet Vakfı yöneticisi tarafından tecavüze uğramıştı ve tecavüzcüsü ile evlendirildi kızı doğdu ve aynı kaderi bu sefer kızı da yaşadı adalet aradı ama kimsenin umrunda olmadı. Ve tabii ki yayın yasağı getirildi olayı çözme şekilleri bu sonuçta

Herkes birbirinin ustune atti oldu bitti gitti yaptilar.

Trump dönemi gerçekten çok enteresan bir dönem. Bir adam milli karakterini kaypaklığını, yalancılığını, iş bilmezliğini, sömürücü olduklarını, insanları aptal yerine koyduklarını basın sözcüsü tutup da tüm dünyaya haykırır mı ya.

iran kendi kadınlarını düşünmüyordu başka ülke neden düşünsün?

Memlekette inşaat sektörü asla Ölmez. Özellikle sıva sektörü. Hemen TOKİ'ye başvurun Bu kadar sıvacı çokken Asla boş kalma ihtimali yok.🤣🤣🤣

bazen aklın için endişelenmiyor değilim.
neyse şükretmeye gidiyorum ben bb

Geri