Kıyamet Alametleri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tapmaya değil de belki saçını okşarım görmediğin şefkati gösterebilirim. Ozaman bir erkeğe tapmaktan kurtulursun belki buralar da böğürmezsin oşogoom diye Sjsjs
serce kıskanclık kötü bi hastalık..gördügüm sevginin onda birini görmeni isterdim ki bu halinden kurtulabilesin..acil sifalar canım

bana dm atıtğından beri biraz baktım tipik bir bipolar bozukluk , yaptıklarından pişman olup lan ben ne yaptım hemen allah kitap bir şeylere yöneleyim gibisinden.

zaten işi gücü / eşi dostu olmayan her kimse , genelde böyle en sonunda deliriyor.

geçmiş olsun dileklerimle konudan ayrılıyorum.
Şimdi sen beni engelli listesine alıp sonra ben Ss ye geçince baktım yazıyorsun falan dedim ki bu nickimide engelle nolur Nolmaz dedim sende ahaaha diye gevşek bir cevap vermiştin Sjsjsj

Bende sende amaçsız ve ilgi manyağı onay isteyen bir karakter görüyorum seni 3 hayır ile yolluyorum selametle Sjssj

hala hayal kuruyorsun ya yazık gerçekten üzülmeyi bıraktım acımaya başladım. konularıma yazıyorum yazacağına , "baktım yazıyorsun" yazıyo asdfşjklsafsadf ruh hastası

1630969649698.png

hala hayal kuruyorsun ya yazık gerçekten üzülmeyi bıraktım acımaya başladım. konularıma yazıyorum yazacağına , "baktım yazıyorsun" yazıyo asdfşjklsafsadf ruh hastası

Ekli dosyayı görüntüle 43052
Lütfen dmde sana yürümüşüm gibi davranma listeye ekleyip atıyorsun artist artist bunuda ekle dedim fena mı ettim ayol Sjsjsjj hadi yoksay git süt banyosu falan yap :d gerildin çok hissediliyor

Lütfen dmde sana yürümüşüm gibi davranma listeye ekleyip atıyorsun artist artist bunuda ekle dedim fena mı ettim ayol Sjsjsjj hadi yoksay git süt banyosu falan yap :d gerildin çok hissediliyor
dünya da son insan kalsan , insanlığın sonunu getiririm o derece bişeysin sadfsadfsadf .

kendini lütfen önemli görme seni alıntıladığım için . en kısa zamanda tedavini olmaya başla hadi engelledim bys

dünya da son insan kalsan , insanlığın sonunu getiririm o derece bişeysin sadfsadfsadf .

kendini lütfen önemli görme seni alıntıladığım için . en kısa zamanda tedavini olmaya başla hadi engelledim bys
Allah agzımızın tadını bozmasın Alirıza bey Sjsjsj Selametle :)

Benim mavi donum.. giyersem çok kötü şeyler olur.

Ahaha konuda kücük capli bi kiyamet kopmuş

sanki milli olmayan erkek konusunu ben açtım...... kıyamet alametleri sıralayıp mahşerde çıplak şekilde anne babanızdan kaçacaksınız diyene bak...... ss kimin feykinsen çık ortaya bak vallahi ben uğraşmiyim hiç......

sanki milli olmayan erkek konusunu ben açtım...... kıyamet alametleri sıralayıp mahşerde çıplak şekilde anne babanızdan kaçacaksınız diyene bak...... ss kimin feykinsen çık ortaya bak vallahi ben uğraşmiyim hiç......
Yediğim haltlar gerçekleri söylememe engel değil. Ayrıca sahte olmak için bir sebebim yok oggy bey Sjsjs

Yediğim haltlar gerçekleri söylememe engel değil. Ayrıca sahte olmak için bir sebebim yok oggy bey Sjsjs
yediğim haltlar diyerek işin içinden sıyrılamazsınız serçe hanım-bey...... bu tutarsızlığınız benzer özellikleri gösteren birkaç üye ile eşleşiyor.... inş. onlardan biri çıkmazsınız.....

savcılığa-vermek_1960577_m.jpg

Geri