SübhanallahYaşım 10
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
SübhanallahYaşım 10
serce kıskanclık kötü bi hastalık..gördügüm sevginin onda birini görmeni isterdim ki bu halinden kurtulabilesin..acil sifalar canımTapmaya değil de belki saçını okşarım görmediğin şefkati gösterebilirim. Ozaman bir erkeğe tapmaktan kurtulursun belki buralar da böğürmezsin oşogoom diye Sjsjs
Şimdi sen beni engelli listesine alıp sonra ben Ss ye geçince baktım yazıyorsun falan dedim ki bu nickimide engelle nolur Nolmaz dedim sende ahaaha diye gevşek bir cevap vermiştin Sjsjsjbana dm atıtğından beri biraz baktım tipik bir bipolar bozukluk , yaptıklarından pişman olup lan ben ne yaptım hemen allah kitap bir şeylere yöneleyim gibisinden.
zaten işi gücü / eşi dostu olmayan her kimse , genelde böyle en sonunda deliriyor.
geçmiş olsun dileklerimle konudan ayrılıyorum.
Yoo tatlı bir gülümseme ile devam ediyorum ve gülüşüm size kafa tutarGerildik sanırım biraz .p geç oldu yat istersen .p
Lütfen dmde sana yürümüşüm gibi davranma listeye ekleyip atıyorsun artist artist bunuda ekle dedim fena mı ettim ayol Sjsjsjj hadi yoksay git süt banyosu falan yap :d gerildin çok hissediliyorhala hayal kuruyorsun ya yazık gerçekten üzülmeyi bıraktım acımaya başladım. konularıma yazıyorum yazacağına , "baktım yazıyorsun" yazıyo asdfşjklsafsadf ruh hastası
Ekli dosyayı görüntüle 43052
dünya da son insan kalsan , insanlığın sonunu getiririm o derece bişeysin sadfsadfsadf .Lütfen dmde sana yürümüşüm gibi davranma listeye ekleyip atıyorsun artist artist bunuda ekle dedim fena mı ettim ayol Sjsjsjj hadi yoksay git süt banyosu falan yap :d gerildin çok hissediliyor
Allah agzımızın tadını bozmasın Alirıza bey Sjsjsj Selametledünya da son insan kalsan , insanlığın sonunu getiririm o derece bişeysin sadfsadfsadf .
kendini lütfen önemli görme seni alıntıladığım için . en kısa zamanda tedavini olmaya başla hadi engelledim bys
Yediğim haltlar gerçekleri söylememe engel değil. Ayrıca sahte olmak için bir sebebim yok oggy bey Sjsjssanki milli olmayan erkek konusunu ben açtım...... kıyamet alametleri sıralayıp mahşerde çıplak şekilde anne babanızdan kaçacaksınız diyene bak...... ss kimin feykinsen çık ortaya bak vallahi ben uğraşmiyim hiç......