Kıvanç Tatlıtuğ Lüks Teknesiyle Yalıkavak’ta İlk Kez Görüntülendi

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
F8NjBC7.md.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ, 1,5 milyon Euro değerindeki lüks yatıyla Yalıkavak’ta objektiflere takıldı. Tatilde ailesiyle vakit geçiren ünlü oyuncunun fit hali dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oğulları Kurt Efe ile birlikte Ege koylarını gezmeye başladı. Tatlıtuğ ailesi, tatillerine özel yapım Mazu 52 HTS yatlarıyla devam ediyor. Yaklaşık 1,5 milyon Euro (yaklaşık 70 milyon TL) değerindeki lüks tekne, Yalıkavak’ta ilk kez görüntülendi.

Tatlıtuğ Yalıkavak açıklarında teknesinin direksiyonuna geçti. Tişörtünü çıkararak güvertede dolaşan Tatlıtuğ’un fit görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

F8Ne8fS.md.jpg

Son olarak "Aile" dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu, önümüzdeki dönemde Adam Fawer’ın çok satan romanı “Olasılıksız”ın dizi uyarlamasında rol alacak. Ancak şu sıralar tüm vaktini ailesiyle tatil yaparak geçiriyor.

KAYNAK

Son olarak "Aile" dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu, önümüzdeki dönemde Adam Fawer’ın çok satan romanı “Olasılıksız”ın dizi uyarlamasında rol alacak. Ancak şu sıralar tüm vaktini ailesiyle tatil yaparak geçiriyor.

Kitabı okudum ancak tek bir detay bile hatırlamıyorum ve şayet sinema filmi olsa izlerdim.

Olasılıksız'ın dizi uyarlamasını merak ediyorum.

Geri