Kitap ile beraber kahve resmi paylaşmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sosyal medyada ''bakın ben okuyorum'' demenin yollarından biri. Okuyacağını bilsem kahveyi eline ben tutuşturacağım cidden.

Bir Sabahattin Ali hayranı olarak bu konuda en çok çeken kitabın Kürk Mantolu Madonna olması da ayrı bir üzüntü benim için.

İnstagramda popüler olayım, dikkat çekeyim amaç. Yoksa o kitabı okumak değildir.
En uyuz olduğum şey de instagramda kahveli kitaplı fotoğraf paylaşmak.
Kışın karın yağışını izlerken çay, kahve içenlerin kankası. .p

ae5a79fc-699e-45f0-acad-ba455e23581e.jpg

klasikleşen bir ritüel
kitap,kahve ve çay'dan yola çıkarak edebiyat yapmakta diyebiliriz

kışın pencere kenarında alt çıplak üste 2 beden bol gelen bir kazağı ellerle çekiştirerek karlı,puslu havayı izlemek suretiyle çekileni daha makbuldür.

Sosyal görünüme sahip olma çabası.

yaw dün dayım bi künefe ısmarlicak künefeler geldi dayım bi taraftan kuzen bi taraftan resim çekiyorlar ben direk giriştim tabi. bi foto çekeydik öyle başlayaydın diyorlar yaw bir yürüyün gidin künefe bu gözüm başka bişi görmez o anda benim. bugün teyzeme gittim diyor künefeyi götürmüşünüz :D midemize ne girdiyse herkes bilecek o noktaya geldik

Zamanla belli olur kimin okuyup okumadığı.O yüzden böyle görsellere pek takılmıyorum.
Görselden ziyade gözlem önemli,şayet karşıdaki ile geyik havası içerisinde değilsek.

Yapılabilir. Ama o kitap yalnızca 'süs' olarak kullanılıyorsa, sıkıntı büyük.

Kahve dökülür kitabın üzerine bence yapmayın, hem ben kitabımı kimseyle paylaşmam , siz de paylaşmayın bence. Özel şeyler güzeldir.

kesin "Tumblr kizlari" ile alakali bir travma var No Pasaran
bu akimi ve rahatsiz oldugunuz bir cok akimi sosyal medyaya kazandiran "Tumblr kizlari"dir cunku :)

Geri