Kitap ayracı olarak kullanılabilecek objeler

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
10 TL' nin kendisi. çünkü bi kitap ayracı 10 TL.
en azından kitap bitince bu 10 TL ile kendimize dandik meyve sularından alırız.

1673502940700.png

amaaa gerçeği söylemek gerekirse benim gibi gerçek kitap okuyucuları kaldığı sayfayı üst kısımdan kıvırır. bunun şöyle bir yararı da oluyor, kitap bittiğinde kıvırdığım sayfanın sayısına göre bi oturuşta kaç sayfa okumuşumun analizini yapabiliyorum.
şimdilik rekor 2

10 TL' nin kendisi. çünkü bi kitap ayracı 10 TL.
en azından kitap bitince bu 10 TL ile kendimize dandik meyve sularından alırız.

Ekli dosyayı görüntüle 75084

amaaa gerçeği söylemek gerekirse benim gibi gerçek kitap okuyucuları kaldığı sayfayı üst kısımdan kıvırır. bunun şöyle bir yararı da oluyor, kitap bittiğinde kıvırdığım sayfanın sayısına göre bi oturuşta kaç sayfa okumuşumun analizini yapabiliyorum.
şimdilik rekor 2
sayfayı kıvırmak mı? cimer'e şikayet ettim. o yavrular elinden alınır umarım.

Sayfanın yarısını katlarım yerini kaybetmeyeyim diye.

Nedebenmecnun allahtan 2 sayfada bir kıvırıyor kaldığı yeri kaybetmiyor. Ben hiç unutmuyorum çünkü hep ilk sayfadayım

Bende bu var. Bunun Müslümlüsü de var. Ayrıca yeni kitap alınca ayraç da gönderiyorlar. Sayfalarını kıvırmam. Sayfayı çevirirken bile okşar gibi çeviririm. Kitaplarım değerlidir benim...
Dil çubukları kullanılabilir ek olarak. Simli evalardan da yapılabilir yaratıcılığınıza göre…

yanimda ayrac yoksa 10 ve katlari sayfalarda ya da buyuk basligi olan sayfalarda okumayi birakiyorum
kapi falan caldiginda anlik birakmam gerekiyosa telefon koyuyorum

Kitap okuma alışkanlığını babam aşıladı bana. O kaldığı sayfanın kenarını katlardı.

Ben de hep öyle yaptım, ayraç kullanmadım hiç. “Kitaplarım ilk günkü gibi gözükecek” takıntım da olmadı.

Hatta roman dışındaki kitapları okurken altını çizer, üstüne notlar falan dahi alırım.

Son 2 yıldır kindle aldım ama. Tüm bu dertlerim sona erdi.

kitabın içinden kendi ayıracı çıkarsa onu kullanırım.
eğer masamın üzerinde küçük postitlerden kaldıysa, kaldığım yere ya da not aldığım yere ondan eklerim.
diğer türlü sayfa kenarını katlarım.
not almak için ya da beğendiğim bir şeyi tırnak içine aldıysam da mutlaka o sayfanın kenarına imza işareti eklerim.

Ot dergiden Müslüm ve Ferdi ayracı var. Onları kullanıyorum. Hiçbir şey yoksa bile dil çubukları ya da kağıdı katlayarak kendim de yaparım…

yok takoz **Spam/Adversiting**. ayyyi, hiç öyle gereksiz maceralarım yok. kitap ayracı kullanırım, ama kurusun diye çiçek koymuşluğum, kuşumun tüyünü koyup sakmışlığım var. hala da dururlar.

Elime ne gecerse...önemli olan isim görülsün

Geri