Kıskanmak sevmenin bir üst seviyesi midir?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 586 gün önce görüldü

• Kullanılan toplam oy
    5

Sevmek ile hiç bir alakası yok, ne kelime anlamı olarak nede davranış biçimi olarak. Kendisinde olmayan veya üstün olduğunu düşündüğü diğer şeyleri kıskanır ve acı duyar insan..

Değil gereksiz bir eylem

Bazen çok gereksiz geliyor bana. Bunaltmamak lazım kıskanmak hayatı zehretmek olmamalı

Kıskanmak, senin üzerinde hak iddia edebilirim, kişiliğine müdahale edebilirim, hatta daha ileri gidersen şiddet de gösterebilirim demek.
Sevmekle ne alakası varsa artık :)

Bir hastalık. Sahiplenme hastalığı. Herkese zamanla bulaşabilir ve geçicidir. Geçmiyorsa, o zaman bir sorun var.

Kıskanmak ve kiskanilmak insanın dogasinda olan bir şeydir. Bunu karsiyi bogmadan yapabilmek önemli olan. Sevgi ile alakasız,farklı duygular.

Yani aşırı olmadığı sürece sevginin bir parçası bence. Ya ben kız arkadaşlarımı paylaşamıyorum sevince…
Kıskanınca da öyle paylaşmak istemem kimseyle ve çok sevince oluyor bu.

Seven kıskanır,kıskanmalıdırda. ama kısnamak asla özgürlüğü hapse cevirmek değildir.her şey güven kaynaklı.aşırı sevgi,aşırı kıskançlık yüzünden bir çok kadın hayatlarını kaybetti.ya da bunları öldüren kişilerin bahanesiydi.sevin,sevilin,kıskanın,kıskanılın ama herşeyi ortak paylaşın,konuşun,tartışın herşey ortak çözülsün.sevglilik ve evlilik güzeldir.

Üst seviyesi kriz masası.

Kıskanmak sevmek değildir. Kıskanmayacaksın paylaşımcı olun biraz bağnazlar

yoo. dozunda olduğu sürece sevgiye eşlik edebilir ama üst seviyesi değildir.

Kiskanmak sevmenin sahiplenme kismidir.

sevmenin bir ust seviyesi falan degil. sevgiyle gelen tatli bir duygu iste. abartmadiginiz surece tatlidir, abartmaya dogru gidince zulumdur ve kiskanmaktan cikar

images

Geri