Kışı güzel kılan detaylar

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Yok öyle bir şey. Kışı çocukken sevdiğimi fark ettim. Ama kış yaşın ilerleyince hele de çalışıyor ve İstanbul da yasiyorsan adeta bir çile olabiliyor. O yüzden bana göre olmayan şeydir.

Tek sevdiğim yani kar fotoğrafının güzel olmasi.

Kıyafetler.. Bere , boyunluk tarzı şeyleri seviyorum.. Onun dışında kışın sevilecek bi tarafı yok hohoh ^^

Nefret ediyorum kıştan hiç bir detayı keyif vermiyor. Üşümenin neyi güzel allam ya

kış deyince kardan çok doğalgaz faturası geliyor aklıma:)

Yorganın altına girip ısınma qeyfff :D kışın uyumak güzel yorgana sarılıp :)

Soğuk havada verdiğin nefesin buhar şeklinde çıkması. Bide sigara yaktıysan pufff.

Üstüne yatıp seni ısıtan tüy yumağı bi kedin var ise gece beraber kahve eşliğinde film keyfi. Neşe kaynağı..

Yağmurda ıslandıysan ''zaten olan olmuş'' diyip su dolu bi çukura pat diye atlamak.

Çok zarif insanların su dolu yolda hızla araba sürmesi ve akabinde bize bedava duş aldırmaları. Çok teşekkürler, çok incesiniz.

Ailecek geçirilen vakitlerin çoğalması. Kendine daha fazla vakit ayırabilmen...

Kar mevzusuna girmiyorum çünkü yağmıyor arkadaş :/

Üşüyüp yatağin içine girince isinmak
Kar topu oynamak
Her yerin bembeyaz olmasi
Yağmurda ıslanmak ama hava soğuk olmicak.d

detayı metayı felan kalsın bi an öcne gitsin artık
bahar gelsin güneş gelsin.

Kışı yaşamak kar demek Viyana demek benim için. Yoğun kar yağışında bile hayatın akması, kaldırımların temiz olması girdiğiniz bütün kafelerde üstünüze koku sinmeden temiz nezih bir ortamda kahvenizi içebilmek. Doğduğum büyüdüğüm ve bana kışı hakkıyla yaşatan topraklar.

Doğalgaz faturası hariç her şey 320 TL'lik fatura mı olur..

Sıcacık bir çatı ve ıhlamur.

Kestane ve kar. Kestane çıktı, karda yağsın artık.

Geri