Kısaydı Cümlelerim.

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak edip odama geliyorlar:
tumblr_lpgi808IQK1qh77p5.gif

Aslında böyleyim:
tumblr_lpgi9081Zk1qh77p5.jpg

Ama böyle görünmek zorunda kalıyorum:
tumblr_lpgiaeDUGT1qh77p5.gif

Hep yalnız uyuyup, yalnız uyanınca...
Yalnız bitirip, yalnız başlayınca...
Yalnız boğulup, yalnız kurtulunca içinde...
Hep yalnız kırılıp, yalnız onarınca...
Yalnız vurulup, yalnız kanayınca...
Yalnız arayıp, yalnız kaybolunca içinde...

c.a.

tumblr_m5m3sbRKTv1qfpnl0o1_500.gif

Çok uzakta birini sevdiğin zaman yaşadığın şehir canını acıtır. Hem de fazlasıyla.

aşk her acıya göğüs gerip gideni hala sevebilmektir… Aşk belki de imkansızlığın dudaklarına mıhlanmış tek kelimedir Ya da cümlelerin namlusundan, yüreğine saplanan kanlı bir gözyaşıdır. “Belki de sensiz aşk; Ayrılığına göğüs gerip, bir yudum gülüşünle hiç gitmemecesine seni yaşayabilmektir…” “Belki de sensiz hayat; Ölümün önsözünde birkaç cümlelik olsa da, mutluluğa senin adını yazabilmektir…..”

Mutsuz olmayacağım bir anda mutlu olacağım.Nefes alışlarını hissedip kokunu içime çekerek silinmek istiyorum bu Dünyadan.Seninle yaşlanmak istiyorm.Elimi uzattığmda yanımda olduğunu hissetmek aramzdaki mesafe ne kadar uzak ya da ne kadar yakın olursa olsun gülüşünü hissettiğimde içimde birşeylern hareket etmesni hissedecek kadar yakın olduğum zaman mutlu olacağm. sonuçta mutsuzluklarım, mutsuzlukların. seni seviyorum anlıyor musun ?

Saatlerce elini tutmak var, geçen her saniyede nefesini hissetmek var. Avucunun içindeki terde huzur bulmak var.Birşeyler herzaman engel.Yazdığın mesajlar azalacak, gittiğimiz filmler azalacak,en sonunda kokun gidecekellerin gidecek. Sesin gidecek kulağımdan. Git gide uzaklaşacaklar.Birer birer.Teker teker.Gülümseyişin gidecek sonra.Eskisi gibi olamayacağız. Bir gün elin elimde olmayacak.Birşeyler herzaman engel. Zaman engel. Çünkü sevgilim zaman durmayacak. Günler geçecek, gülüşün gidecek hepsi hepsi bitip gider. Ve ben zamanı tutamayacağım. Sevgini tutamayacağım. O yüzden, sen bana gülümserken, başım omzundayken dursun zaman. Çünkü ben,seni özlemekten çok korkuyorum.

tumblr_lz164xmsy01r44gouo1_500.gif

Kız: Sen hırsızsın, kalbimi çaldın.
Erkek: Sende soyadımı al ödeşelim ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri