Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Karga'ya ekran atıyorum..Üzerinden atlatıp geçin....
O çingeneyle beni uğraştırma...Karga'ya ekran atıyorum..
Boyun kaç black....Her ne kadar forum kızlarımız başlarına gelebileceğinden korkup rahat rahat taş taş geçemeseler de TR'de ortalama erkek boyu 173 'tür.
Dolayısıyla rahat olun ve içinizdekileri dökün, zira başınıza gelme olasılığı oldukça kuvvetli.
Yani en son 183'tü ama yaşlılıktan dolayı 1-1,5 cm kısalmış olabilirim, emin değilim..Boyun kaç black....
Bir şey yapamaz ki, ne güzel banlı. Fake nick alsa yönetime söyler banlatırız ahha.O çingeneyle beni uğraştırma...
Benden 10cm kısasın yani saD storyYani en son 183'tü ama yaşlılıktan dolayı 1-1,5 cm kısalmış olabilirim, emin değilim..
yok istemiyoruz... black sen de çok uzun değilsin şov yapma şimdi :dBu arada haklarının yendiğini de düşünüyorum. Askerde o meşhur bordo bereliler , komandolar vs. hep kısa boyludur. 180+ kişiler istisnalar haricinde komando olamazlar mesela ama 170-175 boylarındaki askerler seçilebilirler. Çünkü dayanıklıkları, hareket kabiliyetleri, çeviklikleri uzun boylu askere göre çok daha iyidir. Kısaca makine gibidirler.. Bunu bir düşünün kızlar![]()
İlk buluştuğumuzda arabada daha kısa görünüyorsun diye über bir cümle kurmuştum, hiç unutmamBenden 10cm kısasın yani saD story![]()
Teşekkür ederim ağabeyimmakine gibidirler
Yok, öyle bir iddiam olmadı hiç tabiiyok istemiyoruz... black sen de çok uzun değilsin şov yapma şimdi :d
forum yönetimi de gerçekten uzun adamdan kısa adamlara geçmiş… valla billa kılışdar geliyor ha...
Ben 182.178..
Ayak numaram da lazım mı ? 😂