Kısa boylu erkek agresifligi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
E6I5CqRZ.jpg

E kan dolasimi kisa surdugu icin kan icindeki oksihijyen de tukenmeden yeniden basiliyo.

Nabicak ya baska. .p

Affınıza sığınarak konu içinde oksitosin denmiş ama bunun boy yada agresyonla değil, meme emiklemekle ilgili olduğunu söylemem gerekiyor.

Tom Cruise ❤
Not;baslik ve icerigi görmezden geldim.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Affınıza sığınarak konu içinde oksitosin denmiş ama bunun boy yada agresyonla değil, meme emiklemekle ilgili olduğunu söylemem gerekiyor.
Kadın ve erkekte salgılanma şekli farklıdır ancak belli bir düzeye ulaşmadığı ve Vasopressin ile birleşmediği sürece de aşk hormonu işlevi görmez.

Oksitosin salgılamak için birine sarılmanız hatta evcil hayvan sevmeniz bile yeterli gelebilir ancak dediğim gibi salgılanan miktar oldukça düşüktür.

Bağlılık ve güven hormonu işlevi de gördüğü için şayet erkek öz güveni yüksek birisi ise bu hormonu daha yoğun salgılar. Yakışıklılık, çekicilik, para, kariyer, donanım v.s ile erkeğin kendine güveni arttığı için diğer erkeklere oranla daha fazla salgılıyordur ve işte kısa boylu erkekler de uzun boyluları rakip görüp bu hormonu daha az salgılamaya başlıyorlar. Her kısa boylu erkekte durum aynı değildir ve örneğin futbolculardan boyu kısa olduğu halde kendine güveni olmayan birine hiç rastladın mı? Rastlanamaz çünkü kariyer ve para ile öz güveni yükseltip, Oksitosin hormonunu da diğerlerine oranla yüksek salgılıyorlar.

Oxytocin: Facts About the 'Cuddle Hormone'

lefty'nin forum konularına uzun uzun yazdıklarını okurken ben

lefty'nin forum konularına uzun uzun yazdıklarını okurken ben

Kısa boylu erkekler, öz güveni arttıracak donanıma ihtiyaç duyar özetle yoksa uzun boylular yanında seçilme şansları çok azdır.:)

• Beğen
Tepkiler: Aze
AA kısa yazdı ve çok açıklayıcıydı..

Bilimsel bir açıklaması var mı bilinmez, ama böyle bir durum olduğu aşikâr.
Ufacık boylu ama hep bir atar, gider hâlleri.
- daha önce Aze hanımcığımın konusu vardı da bulamadık, kendisi de çok sever kısa boylu agresif erkek ahah.
Benim konum nerede ya yönetim istifa......
Ben sevmem kısa boylu erkek..... Çok agresif oluyorlar, hele bir boyuna bak kudurdu çaycı Hüseyin diyorum.... Arada hatalar yapmış olabiliriz o da boşluğuma gelmiştir......

Ya Run ahahahahaha. Sanki kendisi selvi.

Lafın orta yerinde ısıtıp ısıtıp söyler.. No refleks ya

Kompleks sahibi olduklari icin, anlasmak da zor olur. Tutmayin kucuk enisteyi repligindeki gibi hissediyorum genelde ben .p

Ya Run ahahahahaha. Sanki kendisi selvi.
Demek sensin ha bana bunu yapan, bugün bu soru ile geldiler bana, sana kısa diyen kız için ne diyorsun diye. Bir selvi değilim ama bücür de değilim Fıstığım :* özledim.

Geri