Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zaten 6/10'sun
kjsakjfksjkjsdjs senin konu daha hit olmuş... aynı konuydu halbuki....Bilimsel bir açıklaması var mı bilinmez, ama böyle bir durum olduğu aşikâr.
Ufacık boylu ama hep bir atar, gider hâlleri.
- daha önce Aze hanımcığımın konusu vardı da bulamadık, kendisi de çok sever kısa boylu agresif erkek ahah.
Evet, tam tarife uyuyor adam, hem kısa boylu hem agresifkjsakjfksjkjsdjs senin konu daha hit olmuş... aynı konuydu halbuki....
Bahtiyar benim konuda mı sinirlenmişti burada mıydı ya jsdfksdkfjjdflkd
jsdkkdjfjsjd bahtiyar bana sinirlenmez de konuya çok atarlanmıştı...Evet, tam tarife uyuyor adam, hem kısa boylu hem agresif
Forumda 80 kişiyi engellemiş, bir sen bir benimle konuşuyordu, ulan ne gerek var wp grubu kuralım daha iyi.
Bu forumda açtığımız her konunun bir anlamı var..jsdkkdjfjsjd bahtiyar bana sinirlenmez de konuya çok atarlanmıştı...
Silinmiş mesajlar ama kendi konuma baktım bulamadım... sad....
Maşallah 2 metre havan var ama fıjfjfbir bucuk metre cnm.
hava basmak için uzun olmak gerekmiyor. kavgada bile karşımdakinin ayaklarını yerden keserim.Maşallah 2 metre havan var ama fıjfjf
Bilgilendirme için teşekkürler.kavgada bile karşımdakinin ayaklarını yerden keserim.
aşkta nefesini...