Kısa boylu erkek agresifligi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Uzun boylu bi hanimla tanisirsa sakinlesebilir.

Onları da sevenler var..

bu tür ilkokul ve lisede merdivenlerin solundan çıkan kızların etek altlarını izlemek için eğilmekten böyle kalmıştır. aynı sınıfta berkecan 1.95 olurken hüseyin'in 1.67 kalmasının başka açıklaması olamaz. berkecan hiç mi eğilmedi derseniz, onu anasına soracaksınız.
kısa boylu erkekler sinirlenince gülesim geliyor, pitbull hırlaması gibi.

Aklıma geldi bak, geçen dükkanımız olan apartmanda istenmeyen kişiye karşı olan sözlü kavgada 1,55 boyunda ama gür sesli adamın götünü yırtarcasına bağırması aklıma geldi :) hayır bir tane şaplak yese bayılacak haha.

Neyse ki kısa boylu değilim. Erkek hiç değilim. sklmsk

Yorumları okuyunca kısa boylu bi erkeğin hiç sinirlenmeye hakkı yokmuş gibi geliyo.

Benim arkadaştan bilirim boyu 1’51 adeta bir efsane.her gün aynanın karşısında yarım yamalak atletiyle kendine bakarak”heyyt behğğ ne vücudum var”deyip adeta terör estiriyor.acayip havalı herkesle didişiyor valla tavşan kadar vursan yarısı boşa gider..tesellisini kırmayalım diye ses etmiyor idare ediyoruz..
E918F5F4-5508-4BD9-A8C7-F8CAD52E38D2.jpegİşte o cengaver,Allah’ın aslanı namı değer Rambo Tarkan..

Forumda Bahtiyar vardı, konuyu görünce aklıma geldi bak.
Özledik seni agresif çocuk .

Boy kompleksi kötü bir şey. 1.90 olsan madalya mı takıyorlar sanki. 1.80 altı hepimiz kısayız neticede skljsk

Ay bu buraya da uyuyor skjj bence cok tatlılar.....

çıplak ayak 1.90 ım yazip tum kizlari etiketlemem yokmu peki?
neyse gidim ayna karsisinda biraz kendimi seyrediyim

Kucuk s1k dışlanmıslığı, kadınlar s1k1n1de kucuk sanacak diye kizarlar.

erkek kadın fark etmiyor bence ya sjsjjs
malum boy kısa olduğundan kan beynimize erken sıçrıyor mesafe kısa olduğundan .))

Geri