Kısa boylu erkek agresifliği

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Kısa boylu erkekler karakter olarak daha sinirlidir. Her şeye çatarlar,dinlemezler direkt dalarlar kavgaya.
Elbette istisnalar vardır ama aslına bakmak lazım.
-Şimdi şakasına açılan bu konuyu ciddiye alıp tartışma yaratacak kısa boylu erkekler de olacaktır ee dedim ama agresifler diye.-

Bknz;Küçük köpeklerin daha bir saldırgan olup her şeye havlaması
Bknz;Napolyon kompleksi
Baktıysanız tamam.

Bazıları da vücut geliştirme sporu ile ilgileniyor ve daha agresif tiple geziyorlar etrafta.
Neyse, ''Küçük köpeklerin daha bir saldırgan olup her şeye havlaması'' örneğini vermeseydin iyiydi.

Neden bu tarz konularda sürekli bir saldırı halindesiniz? Arkadaşlar sakin lütfen. Birbirinizi kırarak bir yere varamazsınız. Atışma postlarını siliyorum devamında konudan uzaklaştırıcam.

Ayrıca standart Türk kadını boyu 1,50 -1,65 arasında istisnalar hariç hemen hemen kadın ve erkek denktir bana göre.

Aklima tosun pasadaki "tutmayin kucuk enisteyi" repligi geldi. Adam da gozumun onunde canlandi beni bir gulme tuttu simdi. Baska yorumum yok tesekkurler : )

1.92 boyumla agresif ve sinirliyim boyumun bana kazandırdıkları
-ana evinde perdeleri asmak
-ulaşılamayan yerlerde yapılan işlerde senin boyun uzunlu tatlı dil ile iş itelenmesi
-kapılardan geçerken pervazlar sürtme vurma beraberinde şişlikler
-küçük araçlara sığamama otobüs yolculuklarında bacakları katlayıp bir yerlere sokamama
-alışverişlerde kıçına uygun kot vb şeyler bulamama
Allah boy vermiş yine memnun edememiş

Olay olmuş kimse bize haber vermedi, kısa boy limiti nedir birileri bilgi verse iyi olurdu. Agresif erkekler çekici olur diyor kadınlar, yine mi tezgaha geldik.

kısa boylu erkekler
uzun boylu kızların
tam olarak neresine geliyor

Bamya olan erkek agresifliği.

Üzücü ya. Üzülmeyin dostlarım. Allah'a şükredin. Ya bamyanız da olmasaydı? :bye:​

Kısa boylu kadın agresifliği de oluyor mu? skjljslkj
Şaka bir yana boydan değildir herhalde xd

Geri