kıro kızların ortak özellikleri

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Yukari cikmasin diye yuksek bel canimiz pantolonlarimizin icine giydigimiz alttan citcitli bodylerin nesi var ya. Hele ki bu kadar modayken. Ay gorende bunlari hergun sevisiyor da body engel oluyor sanacak.

• Beğen
Tepkiler: W
Yukari cikmasin diye yuksek bel canimiz pantolonlarimizin icine giydigimiz alttan citcitli bodylerin nesi var ya. Hele ki bu kadar modayken. Ay gorende bunlari hergun sevisiyor da body engel oluyor sanacak.
Her gün sevismedigimiz için engel zaten

Jujucum sen giyme...

çıtçıtlı body bence de biraz şey... ben hep derim, bir babet çorabı bir çıtçıtlı body, tekstil ürünlerinin yüz karası...

biz bunları te 2020'de yazmışız...

Screenshot_20220525-172014_Chrome.jpg

bu arada erkekleri gömelim bir ara inş

sıcağı sıcağına ekliyorum.
kahvaltı tabağında sigara söndürmüşler. tam kırolar. hiç ince düşünce yok. bunlar 100+ yaş yaşar bu kafayla.

Son düzenleme:
su body kotu mu simdi? Tamam kiroyum tamam..
4E90B8D3-8835-4411-9889-C01911D93BD3.jpeg

Arabesk şarkıları severim. Ben de bazen kıroyum o zaman...

Kişisel zevklerin bir diğer kesim tarafından kro (ki bildiğim kadarıyla kürtçede erkek gibi bi anlama geliyor) olarak nitelendirilmesi bence saçmalığın daniskası. Yeri gelir Ferdi, Müslüm de dinlenir, yeri gelir Slipknot, Metallica da, Eminem, Tupac, 50 de… Dövme de yaptırılır, peercing de takılır, lens de. Kime ne? Birilerinin hoşuna gitmiyor diye neden yapmaktan hoşnut olduğumuz şeylerden (başkalarını rahatsız etmediğimiz sürece) mahrum kalalım ki? Geçiniz.

Çoğu.
Beşeri ilişkide,iş ilişkisinde hayata otobüste kadın olduğu için farklı bi muamele beklemeyen,kuaförüydü dedikodusuydu vb. bunlar hayatının bel kemiğini oluşturmayan relax kadınlar çok iyi oluyor.
Bi partnerden öte çok iyi dost olurlar.

Geri