Kırgın Çiçekler Son Bölümde Çalan Şarkıyı Kim Söylüyor ?

F
Kırgın Çiçekler Bana Kaderimin Bir Oyunu mu Bu Dinle,Kırgın Çiçekler son bölümde çalan Bana Kaderimin Bir Oyunu mu Bu Dinle,Kırgın Çiçekler 30 kasım Bana Kaderimin Bir Oyunu mu Bu Dinle,meralin annesinin söylediği şarkı 30 kasımda çalan şarkı

[YOUTUBE]Dcu38xTcUZM[/YOUTUBE]​

Kırgın Çiçekler Bana Kaderimin Bir Oyunu mu Bu Şarkı Sözleri,Kırgın Çiçekler son bölümde çalan Bana Kaderimin Bir Oyunu mu Bu Şarkı Sözleri,Kırgın Çiçekler 30 kasım Bana Kaderimin Bir Oyunu mu Bu Şarkı Sözleri,meralin annesinin söylediği şarkının sözleri[/SIZE

Ne sevenim var ne soranım var
Öyle yalnızım ki
Çilesiz günüm yok dert ararsan çok
Öyle dertliyim ki

Bana kaderimin bir oyunumu bu
Aldı sevdiğimi verdi zulumu
Dünyaya doymadan geçip gideceğim
Yoksa yaşamanın kanunu mu bu
Bıktım artık yaşamaktan
Çekmekle bitermi bu hayat yolu ah ah
Bu yalnızlık bu dertler

Bekleyeceğim… bekleyeceğim…
Geri dönmese bile
Alıştım kaderin zulmüne artık
Bana gülmese bile

Geri dönmez artık giden sevgililer
Her ümit ufkunda ağlıyor gözler
Bitmeyen çilenin derdin sarhoşuyum
Kahredip geçiyor en güzel günler

Bıktım artık yaşamaktan
Çekmekle bitermi bu hayat yolu ah ah
Bu yalnızlık bu dertler…

Kırgın Çiçekler 26.Bölümde Çalan Korkulu Rüyam Gülen Bahtımsın Şarkısını kim söylüyor,kırıgn çiçekler son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,krıgın çiçekler 28 aralıkta çalan şarkıyı kim söylüyor,kırgın çiçekler 26.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor

Ebru Gündeş Söylüyor.​

Kırgın Çiçekler 26.Bölümde Çalan Korkulu Rüyam Gülen Bahtımsın Dinle,kırgın çiçekler son bölümde çalan müziği dinle,kırgın çiçekler 28 aralıkta çalan müziği dinle

[YOUTUBE]s1nHpG7HItM[/YOUTUBE]​

Kırgın Çiçekler 26.Bölümde Çalan Korkulu Rüyam Gülen Bahtımsın Şarkısının Sözleri,kırgın çiçekler son bölümde çalan şarkının sözleri,kırgın çiçekler 28 aralıkta çalan şarkının sözleri

Sen benim içimde bir korkulu rüya
Hergün sevip sardığım bir hülyasın
Yokluk ateşten bir gömlek
Sensizlik ölüm gibi

Rüyam hülyam benim dünyamsın
Kanımda canımda alın yazımda
Bir sen varsın bir de ben şu dünyada
Nazar deymesin sana​

Kırgın Çiçekler 45.Bölümde Çalan Şarkıyı Kim Söylüyor,Kırgın Çiçekler 45.Bölümd 9 mayıs Çalan Şarkıyı Kim Söylüyor,kırgın çiçekler 45.bölüm sezen aksunun hangi şarkısı,sezen aksu seni yerler kırgın çiçekler 45.bölümde çalan şarkı

Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile ekrana geldi. Yine bir Sezen Aksu şarkısının fon müziği olarak kullanıldığı Kırgın Çiçekler dizisinde çalan parçanın adı Seni Yerler.​

Geri