Kimsiniz ulan Beyfendi?

Konu sahibi son olarak 3465 gün önce görüldü
O degilde gelin kardesi olmak ne kotu ya seninde sacin yapiliyo, seninde fotograflarin yapiliyo ,sende gelin arabasina biniyon AMA SEN EVLENMIYON cok aci

39 derce atesle uyandim Gunayamiyom su an
Gunaymadin o nedenle

Bu nasil bi hayat yav tam mutlu olcaz diyoruz sanki minibuscu rustem pembe ablaya gercekleri annatiyo

Mesela ben buaraya mutsuzum yazip elimde lahmacunla halay cekiyo olabilirim yani yaparim bunu

Benle birlikte telefon sifremi 78 kisi bile else ben kaldirayim onu. Hepimize eziyyet yahu

Kirk yilin basi bi ac kaldik. Dondurma kabini acayim belki dolma vardir diye.DONDURMA CIKTI YAHU vay arkadas ne bitmez cileymis

Gozlugumu alip takiyo bulanik goruyo diye sasiriyo . Olum zaten net gorseydin gozlukle sende gozluk kullanirdin dangalak

Bu saatde yemek yapacak insanmiydim ben bee YAPDIRTANLAR UTANSIIINNGG

Gunayamiyom uuumadim cumku
Gunaymadin

Mesela yolda yururken, otobuste falan kimseyi tekrar gormeyecegin icin pek umursamiyorum.
Gecen kafam otobusun kapisinia skisti kapiyla konustum "yakisti mi hic?" Falan dedim. Delide ola bilirim orasi tam kesin degil

Annem bi keresinde helva yaptiydi noldu hayirdir biri mi oldu dedim. Olumlu dunya yarin bi gun biri olurse o durumda helva tarifi alinmaz alistirma yapiyorum dediydi.
Ailecek manyakiz gibi

Kedimin circir olup heryeri kokutmasiyla uyandim bu Sabah
Tunaymadinn

“Yaktığınız yerden yanacaksınız bayım.”

O degilde gelin kardesi olmak ne kotu ya seninde sacin yapiliyo, seninde fotograflarin yapiliyo ,sende gelin arabasina biniyon AMA SEN EVLENMIYON cok aci

Nasıl yakınım bu duyguya bilemezsin.:cici:
Gelinin ablasıydım bir de ben.Hem küçüğüm evleniyor,hem de bekarım.
Millet gelinden çok seni süzüyor ''evde kalmış'' gibilerinden.:cici:
Olsun,''okuyom ben ya'':şirine:

Nasıl yakınım bu duyguya bilemezsin.:cici:
Gelinin ablasıydım bir de ben.Hem küçüğüm evleniyor,hem de bekarım.
Millet gelinden çok seni süzüyor ''evde kalmış'' gibilerinden.:cici:
Olsun,''okuyom ben ya'':şirine:

Bu hissi bende yasadim evin en buyuyu olmama ragmen :D :D :D:benmi:

Yolda küçük kız durdurdu abla gozlugun cok guzelmis dedi. BEYLER BAKIN BEYLER NELERLE MUTLU OLUYORUZ YA :pat:

Ben daha denizin dibini görmediğim yerine açılmıyorum sana nasıl güvenicem

Geri