Kimseyi Sevemeyen İnsan

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Benimdir o, cinsel münasebet dışındaki her paylaşımı uzun süreler bırakmış durumdayım, iki vurgun üzerine bir vurgun daha ve buna binaen gelecek hüzzamı kaldıracak gücüm kalmamıştır.

Kapiyi zile basip adam gibi calmak yerine zorlayip kirarak girmeyi deneyenlere denk gelmis insandir
yorgundur
yormayin

Bir kere gözü korkmuştur, illallah etmiştir

insanların davranışlarından dolayı oluşmuş ruhsal bir durumdur. suçlusu zanlısı sorumlusu yine insandır. sevmemek için nefret duygularını sindire sindire içimize atanlar, kendi aile kavramlarını bile sevmiyordur.

İnsanlara küsmüştür herzaman kötülük gördüğü için..

Sevgiyi içinde patlatmanın diğer yoludur dışarıya yansıtmaz ama severse de dibine kadar seven insandır aynı zamanda..

Herkesi seven insandan daha sevilesidir.

Zamanında çok sevip darbe üstüne darbe alınca hissizleşmesi normal bence.
iyi yapıyor.

Çok acı çekendir çünkü daha önce sevdiği insanlar yüzünden sevmekten nefret etmiştir.

Gel de sev

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk başta kendini sevmiyor demektir..

Asosyal ve özgüvensiz tipler genelde böyle oluyor. :)

Vardı burada öyle bir tip diyecektim ki, yorumları okuyunca "aa herkes öyleymiş zaten" dedim.

Yine ne diyecekken ne dedim ben şimdi dedim.afdşjaşf

Kimseyi sevememek pek mümkün değil benim fikrim. İnsan mutlaka sever. Sevemediğini iddia eden insan vardır. Ya iyi kazık yemiştir korkuyordur. Ya da aynı şekilde sevilmeyeceğinden korkuyordur. Neticede sevebiliyordur da korkuyordur ya da kırgındır. Olur, geçer. Sever mutlaka insan aksi sağlıklıysanız pek mümkün görünmüyor.

sitede herkesin acilan konuya aninda uyum saglamasi cok iyi ya.
bak simdi gidip ask acisini yalniz yasayan insan diye konu acalim, herkes yillardir oyleymia gibi gelecek.
hani zarf atacak ya forumda ona buna. şarafsız.

Geri