Kim nerede ne yapıyo

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben su ve meyve suyu haric bir sey icmem ki :p
Sagol Myself beni desifre ettigin icin :p

Evet arkadaşlar malumunuz @AyLakLady üye resminde bize resimlerini paylaşmıştı fakat o resimler kuzenininmiş aldığımız kuvvetli istibahrat dolayısıyla kendisinin bi fotosunu ele geçirdik Yüzünüzden tebbesüm eksik olmasın @AyLakLady

1325565114.jpg

Çok fenasın :zuha: ama hoşuma gitti ki :kiki:

Eğlenceli bi çalışma olmuş emeğine sağlık @
Myself

Ve ayrıca unutmayıp benide düşündüğün için ayrıca teşekkürler :dyg:

Tüfek de pek yakışmış elime :kiki: Ayağınızı denk alın vururum alayınızı :p

Malumunuz Forumumuzun adminelerinden olan TATLI arkadaşımız diziler üzerinde etkisini hepimiz biliyorus , devamlı avatarlarınada eklediği Kore adlı dizinin oyuncularından bitanesi kendisi imiş..
Sahne çekim kutlamalarında CastieL ile birlikte hoş bi kare yi yakaladık..

images

ah Arantir ah nevardı okadar içecek , hiç yakıştıramadık sana..

komiklikler-60302.jpg

Aşırı sıcaklardan darlanan bizler gene türk olduğumuzu her yerde göstererekten değişik icatlar üretiyorus serinleme adına buda onlardan bitanesi görmüş olduğunuz şey tamamiyle kendi hayal gücüyle , yapmış arkadaşlarımız KEZMAN ve Kaan , Aman KEZMAN nefesini iyi almayı unutma .

komiklikler-45.jpg

Anladık EmiR abi şekilsin , şeklini yesinler , maşallah diyelim yarasın yarasın..

dunyanin_en_guzel_resimleri_dunyanin_en_guzel_fotograflari_fotograf_albumleri_6284.jpg

İşte olan vede iş ziyaretine gittiğimiz Pitre ile Akın Arkadaşlarımızdan sade bir poz istememize karşın bize yaptıkları gövde gösterisi ile karşınızdalar..

qegkukrryuhfoto13.jpg

Daha evelden aranızda Mavi yi gören varmı ? biz gördük , buyrun..
o gözlüklerden bitanede biz istiyoruz efendim mümkünse..

mzo80yjeyuhfoto14.jpg

GüLSe Nereye gidiyorsunuz okadar yükle öyle , trafik canavarlarına demediğinizi bırakmıyosunuz forumda ama gelin görünki sizin yaptığınızda ortada..

xr736h56yuhfoto15.jpg

efraSiYaB herzamanki gibi gene imajın vede stilinle yakıyorsun ortalığı..
Bu ara gözlerimiz göremiyo sizleri umarız iyisinizdir demeyide ihmal etmiyelim..

3u2a20iiyuhfoto24.jpg

Kaiken efendim herzamanki gibi enerji saçıyorsunuz , o ruh halinizle bizlerede pozitif enerji veriyorsunuz yüzünüzden tebbesüm eksik olmasın hiç diyerekten o kucağınızdaki hayvanın cinsini
niye gizliyorsunuz ki buna bi türlü anlam veremedik ?
az bişey ağzınızı kaparrsanız foto cekilirken daha iyi olcak , anladık dişlerinizde harika..

ev66x95oyuhfoto21.jpg

ide@list den bir poz istedik bize gövde gösterisi yaptı..

tf9nbhj6yuhfoto19.jpg

Sonya arkadaşımız okadar cok bunalmışki aşırı sıcaklardan 3 tane sivildeki arkadaşından ricası üzerine
Yakaladığımız harika bi poz , bizimde hakkımımızı yememek lazım ama öyle değilmi iyi yakalamışız ?

pics_taken_at_the_right_moment_01512_004.jpg

Cinsini soylemem Myself gider aynisindan alirsin sonra :p
Surekli guluyorum ne yapayim, agzi kapalida gulunmuyor ki :p

Euheh benim hayvamlarim eğitiminde superdir beyfendi.
Insanlar kadar ceza almazlar :p

Malumunuz Forumumuzun adminelerinden olan TATLI arkadaşımız diziler üzerinde etkisini hepimiz biliyorus , devamlı avatarlarınada eklediği Kore adlı dizinin oyuncularından bitanesi kendisi imiş..
Sahne çekim kutlamalarında CastieL ile birlikte hoş bi kare yi yakaladık..

images

yok bea :D 2004 yapım bir film o :D Jenny, Juno
izlemek isteyen olursa romantik komedi dram türünde bir film :) kesinlikle izlenmesi gereken bir film :D sevgilisi olanlar daha çok izlesin :D teşekkürler bu arada

:kiki: Yine döktürmüşsün :)
Bu kadar romantik bir sevgilim olabilseydi keşke neyse artık hayal etmek de güzel :kiki:

@Sonya arkadaşımız okadar cok bunalmışki aşırı sıcaklardan 3 tane sivildeki arkadaşından ricası üzerine
Yakaladığımız harika bi poz , bizimde hakkımımızı yememek lazım ama öyle değilmi iyi yakalamışız ?

pics_taken_at_the_right_moment_01512_004.jpg

Bunun aynısı başıma geldi bu yaz,ama o kadar mutlu olmamıştım oda ayrı bir mesele neyse:d

Süper yakalamışsın yine beni yine deşifre ettin Myself sende olmasan:D

Neler yapıyoysun @AhSen.

Beyin fonksiyonlarım faaliyet gösteremiyo şuanda tam manasıyla
Ona istinaden hoşgörüne sığınaraktan söylemek istediğini kavrayamadığımı
belirtmek istiyorum , sigara içmem lazım kendime gelmem icin :cici:

Benim sigarami paylasabilirim senle buyur burdan :)
dunyada-1-milyar-insan-sigara-iciyor.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri