Kerizlik kader mi yoksa..

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aralar malum parti ekonomik sorunlar nedeniyle Kemer sıkma politikasına girmiş halkın yastık altı üstü kenarında hiç birşey bırakmadılar kefen paralarını bile sömürdüler kerizlerden şey milletten fedakarlık bekleyen hukumet meclisteki yatak sayısını 72 yeni papazla süsleyecek Alpay ,Sofuoğlu derken şimdide Orhan Gencebay ,Hülya Koçyiğit gibi fertleri Meclis’in çatısına dikti bunların Vasıf’ları nedir ne katkısı olur diye merak etmeyin batmış bir ekonomiyi en iyi böyle tipler anlar halkın her kesimine üç kuruşluk zammı çok görenler bu sanatçı bozmalarına 11 bin tl + neler verilecek halkın sanatçısı dediğimiz bu ruhsuz beş para etmez tipler gururu olsa bu makamlarda işi olmaz ak parti bu ülkeye gelmiş geçmiş en büyük hastalıktır lanettir saygılar..

Yanlışlıkla hepsini okudum.Anlamadığım nokta şu neden kusma gereği duyup ortalığı kirletiyorsunuz?Neyin kini kime bu kininiz?Hayyır eleştir sonuna kadar partiyi tekmikle ama o partiye oy veren insanlara keriz deme hakkını sana kim veriyor?
Ben de eleştirmek istiyorum ama sırf senin gibi yersiz insanlarla aynı tarafta olmak bana ve bir çoğuna rahatsızlık veriyor.

Arkadaş ülkenin bir kısmı farklı düşünmeseydi size acıyan lanet okurdumda neyse partizanlık beyninizi çürütmüş

Bu tarz belirli kesimleri aşağılyıcı konular açmaya devam etmemen konusunda seni uyarıyorum. Devamı halinde işlem yapmak zorunda kalacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri