Kerem Bürsin'den Hadise açıklaması

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Hadise ile aşk yaşadığı iddialarına Kerem Bürsin'den yanıt geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu Bodrum'da bir etkinliğe katılan Kerem Bürsin'in Hadise ile karesi sosyal medyada gündem olmuştu. İstanbul'a dönüşte havalimanında görüntülenen Bürsin, aşk iddiaları hakkında konuştu. 2. Sayfa'nın haberine göre, Bürsin "İyi arkadaşız. O kadar" dedi.

Bürsin daha önce sevgili oldukları iddiası hakkında ise "Öyle bir şey hiçbir zaman olmadı. O uydurulmuş bir şeydi" dedi.

Kaynak

DX3z-5fpCEyi6NZpsU9Puw.jpg

Db3CVNRrEUKGUOAdy9E7UQ.jpg

kızlar kızlar boş verin hadisemi, şu haber gündemdeymiş… hani kasıntılıktan ve samimiyetten uzak insanlar olur ya, heh işte bu ikisi tam o olmuş. bence böyle kasıntı insanlar birbirlerini bulup hiç bırakmamalı, başkalarını yakmazlar böylelikle. bi de zeynep açıklama yapmış “tanışıyoruz ortada net bi şey yok diye” net bi şey olsa napacaksınız kız…
edit: tivitır hesabının adı meloymuş shsjj ben değilim koşup takip etmeyin…

kızlar kızlar boş verin hadisemi, şu haber gündemdeymiş… hani kasıntılıktan ve samimiyetten uzak insanlar olur ya, heh işte bu ikisi tam o olmuş. bence böyle kasıntı insanlar birbirlerini bulup hiç bırakmamalı, başkalarını yakmazlar böylelikle. bi de zeynep açıklama yapmış “tanışıyoruz ortada net bi şey yok diye” net bi şey olsa napacaksınız kız…

asdhaıuhdıaudhuıahdaudha

Zeynep Bastigin iliskiden anladigi tam olarak ne bilmiyorum ben. Evliyken de ayrildiktan sonra da degisik seyler yapti. Hani diyorum yetisme tarzi farkli, kultur farkli ama benim yasadigim ulkede bile bu genislik yok .)

Bu kadının olayı ne takip etmiyormuşum
Sadece şarkıları çok hoş :3

Zeynep Bastigin iliskiden anladigi tam olarak ne bilmiyorum ben. Evliyken de ayrildiktan sonra da degisik seyler yapti. Hani diyorum yetisme tarzi farkli, kultur farkli ama benim yasadigim ulkede bile bu genislik yok .)
başlarda sesiyle ve coverlarıyla ön plandaydı, sonra insanlar ondan sıkılınca bu sefer ilişkilerden yürüdü. medeniyet çerçevesinde ayrılmak güzel bir şey ama böyle “en farklı benim, en cool benim” havalarında takılmak insanı iticileştiriyor çünkü gerçek değil. şovunuzu sahnenizde yapın arkadaşım hayatın içindeki duruşunuzda buna ihtiyacınız olmamalı…

Kafam karıştı konunun dışına çıkıp yorumda kaldım

@Lavi Tütüncü'yü de kaybettik askim..
Aklıma mavi sortlu biri geldi ciddiye alamiyorum:DDDDDDDD

Zeynep Bastıktan nefret ederim ög yani

Ben bu kızı “bu kız felaket felaket”te bıraktım, zirvede kalsın dedim, en iyi coverı oydu :d

Ya bu Kerem Bursin, iii ve hmm‘lamadan cumle bile kuramiyor. Neyine tutuldun acaba Hadiseeee

Geri