Kendinizi Seviyor Musunuz ?

Konu sahibi son olarak 662 gün önce görüldü
TIKLA ÇÖZ

DERDİNİZ BAşKA
Siz kendiniz ve sevmek söz konusu olduğunda asıl odaklandığınız şey, başkaları tarafından sevilmek. Bu çeşitli şekillerde yorumlanabilir: Aslında kendinizi sevmiyorsunuz da, başkaları sizi sevince özsevgi duygunuz kabarıyor denebilir. Ama durum böyle değil. Kendinizi seviyorsunuz ama siz, hayatı hep başkalarıyla seviyorsunuz. Muhabbet sizin için en vazgeçilmez şey. Yalnız olmayı sevmiyorsunuz. Çocuksu bir ruha sahipsiniz ve sizin için sevmek söz konusu olunca kendiniz tarafından değil, başkaları tarafından sevilmek daha ön planda...​

Çok seviyom kendimi çok seviyom. allam herbişiimi özenmiş yaratmış ellerim gözlerim aklım ufkum duygum her şey her şey kalbim yüreğim her şey. bunu kendine aşk demeyin tabikine ne biraz öyle ama kendini seveceksin ki sevilesin kendini sevmeyeni kim gelsin sevsin.
Dibine not: anketle uğraşamam ben kendime dibine kadar aşığım :))))

kendimi sevmege bile usenirken onu nasil oyle sevmistim bunu dusunuyorum hala..

Kendini sevmeyen kişi, nasıl başkalarının kendisini sevmesini bekleyebilir ki :)

Gizli hayran
Size sorsalar muhtemelen kendinize hiç de bayılmadığınızı söylersiniz. Ama durum hiç de öyle değil. Siz, hata kabul etmeyen, kolay affetmeyen ve mükemmeliyetçi biri olarak bilinirsiniz. Peki söyler misiniz, kendinizi sevmeseniz sıfır hata ve kusursuzluk yakıştırabilir misiniz kendinize? Ayrıntılara takılan ve tedbir konusunda abartılı davranan biri olarak etrafınızda, başkalarında ya da "durum"larda kalite standardının çok yüksek olmasını ister gibisiniz ama aslında bunları hep kendiniz için istiyorsunuz. Kendinize ancak kusursuzluğu yakıştırıyorsunuz. Farkında değilsiniz ama kendinizi gizli seviyorsunuz!

Tıkladım ve direkt bu çıktı, daha test falan çözmeden. Bu nasıl bişii bee :p
Ama yok ben gizli hayran falan diiğilim kendime, böyle doğrudan seviyorum kendimi. Yani bazen kendimi boğasım gelmiyor değil ama olsun seviyorum kendimi çook seviyorum. Hatçe sçs çok sçs :dd

Gizli hayran dedi bana.Testi çözeydim iyiydi ama çözmeden bildi hemen =)

Geri