Kendinizi en güçlü hissettiğiniz an nedir?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Kendinizi en güçlü hissettiğiniz an nedir?

Herşeyi boşverdiğin an. Herşey senin için önemsizleşiyor ve seni yıpratmıyor. O an çok güçlü ve dirayetli hissediyorsun

Çok stres yapıp başaramayacağımı, yapamayacağımı düşünüp işin başına geçince kolayca yaptığımı gördüğüm an…

Trabzon .
Yeşili, sessizliği, sakinliği,yeşilin denizle harmanlanışının bol oldugu yerler

Aklıma koyduğumu yaptığım an.
Zoru başarmak beni güçlü kılar.

zihnimi berraklaştırıp, temiz tutabildiğim her an çok güçlüyüm.
karşımdaki insanla duygusal tepkimeye girebildiğim ve onu anlayabildiğim her an çok güçlüyüm

Kollarimi sivadigim an, kol sivanmissa gucluyudur o is bitmelidir kafama koymusumdur. Ama sorun o kollari sivamakta.

Haklı olduğumu düşünüyorsam aynı zamanda güçlü de hissederim.

Hissetmediğim an çok nadirdir,uzun yazasım gelmedi.

Korku insana güç verir. En korktuğunuz zamanda kaybedecek bir şeyiniz olmadığını düşünüp şuursuzca davranırsınız. Bu da zihnen ve bedenen size her şeyi yapabileceğinizi gösterir

Korku insana güç verir. En korktuğunuz zamanda kaybedecek bir şeyiniz olmadığını düşünüp şuursuzca davranırsınız. Bu da zihnen ve bedenen size her şeyi yapabileceğinizi gösterir

İlginç bir bakış açısı.
Bunu korkuyu deneyimledikten belli bir zaman sonra mi korku anında mi hissediyorsunuz.
Merakımı mazur görün.

Tüm canlılarda aynı durum söz konusudur diye düşünüyorum. Yavrusunu koruyan her canlının korktuğu bir şey vardır ancak o korku ile yüzleşince istemsiz bir karşı çaba göstermesi gibi. Ani gelişen kötü olayların çoğunun korku nedeniyle gerçekleşmesi gibi. Sorduğunuzda korkmuştum istemeden oldu denmesi gibi örneklerle çoğaltılabilir. Bunların korkuyla ne bağı var diyeceksiniz ama altta yatan etken korkudur. Mantıksız davranmalarına sebep olabilir. Çünkü korku duygusunun istemsiz bir çok şeyi yaptırdığı için en güçlü duygulardan biri olduğunu söyleyebilirim.

kötüyü bu yüzden seviyorum
onsuz olmuyor

Rahmetli amcamın cenazesinde kendimin çok güçlü olduğunu öğrenmiştim.
Amcamı çok severdim. Öyle bir ağlamıştım ki, başım ağrımıştı ağlamaktan, gömdük geldik,

yas çadırında yaşadıklarım,
hadi sen git derlerdi, ben giderdim köşedeki balıkçıda-ocakbaşında içerdim

en zoruma giden ve kendimi tutup, ben güçlüyüm dediğim şey,

-gülüm şeker yok mu?

-şeker senin ananın vajinasında, git al." demem lazımken, -var abi getiriyorum.
deyince, çok güçlü olduğumu anladım.

ben çok güçlüydüm. amcam ölmüştü. 5 saat önce gömüp gelmiştik. göya amcamın arkadaşları benden şeker istiyordu. çay istiyordu, demini beğenmiyordu...

normal mastor orayı ateşe verirdi, vermedim, amcamın kabri gibiydi benim için, yoksa verirdim.

çok güçlüyüm.

Bunca seye ragmen yikilmadik ama cok yiprandik

Gucluyum ama sorsaniz iyi mi? olan bize oldu.

Bu yasta ciddi anlamda kendimi cok yasli hissediyorum

Geri