Ayakkabi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaç numara giyiyorsun eğer küçükse çocuk bölümünden al daha ucuz oluyor biz hediye almıştık öyle yapmıştık djjdnike’ın a101 aktüeli gibi anlık yaptığı indirimden yarı fiyatına air force aldım, sağ salim elime ulaşana kadar aldım dememeliyim belki de… dua zinciri.
modeli yoktu ya çocuk kategorisinde sjsj. yoksa yapıyorum o hileyi bazen… 39 giyiyorum aklınızda olsun. bazen 40 bile olabiliyor, çocuklar bile 40 giyiyorsa ben de giyerim kardeşim!Kaç numara giyiyorsun eğer küçükse çocuk bölümünden al daha ucuz oluyor biz hediye almıştık öyle yapmıştık djjd
Giyebilirsin tabi 40 numara bende hatt bazen buçukmodeli yoktu ya çocuk kategorisinde sjsj. yoksa yapıyorum o hileyi bazen… 39 giyiyorum aklınızda olsun. bazen 40 bile olabiliyor, çocuklar bile 40 giyiyorsa ben de giyerim kardeşim!
WOOW Woow waağw yakışır canısııBunları görünce @Nilda kalp krizi geçireceksin evet ve seni yormuyorum , mesajlarımı aratmazsın etiket yaptım : )
sweatshirt ve alt aldım.