Kendinize en son ne aldınız ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bunu
siyah blazer işte.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220928-194720_Gallery.jpg
    Screenshot_20220928-194720_Gallery.jpg
    861.8 KB · Görüntüleme: 23
öff eskiden pahalı dediğim her şey artık çok daha pahalı. ileride pişman olmayayım diye artık batıyorum.... neyse en son da sweatshirt ve pijama aldım jbjsj. sıradakiler gelsin :emoji_man_dancing:

nike’ın a101 aktüeli gibi anlık yaptığı indirimden yarı fiyatına air force aldım, sağ salim elime ulaşana kadar aldım dememeliyim belki de… dua zinciri.

nike’ın a101 aktüeli gibi anlık yaptığı indirimden yarı fiyatına air force aldım, sağ salim elime ulaşana kadar aldım dememeliyim belki de… dua zinciri.
Kaç numara giyiyorsun eğer küçükse çocuk bölümünden al daha ucuz oluyor biz hediye almıştık öyle yapmıştık djjd

Kaç numara giyiyorsun eğer küçükse çocuk bölümünden al daha ucuz oluyor biz hediye almıştık öyle yapmıştık djjd
modeli yoktu ya çocuk kategorisinde sjsj. yoksa yapıyorum o hileyi bazen… 39 giyiyorum aklınızda olsun. bazen 40 bile olabiliyor, çocuklar bile 40 giyiyorsa ben de giyerim kardeşim!

modeli yoktu ya çocuk kategorisinde sjsj. yoksa yapıyorum o hileyi bazen… 39 giyiyorum aklınızda olsun. bazen 40 bile olabiliyor, çocuklar bile 40 giyiyorsa ben de giyerim kardeşim!
Giyebilirsin tabi 40 numara bende hatt bazen buçuk :( ee napalım 1.70 boyla 35 numarada giyemeyiz ya dengede duramayız dkfk

günes kremi yüz yıkama jeli poly jel. cok tatlı bi harcama oldu bence.

Bunları görünce @Nilda kalp krizi geçireceksin evet ve seni yormuyorum , mesajlarımı aratmazsın etiket yaptım : )

sweatshirt ve alt aldım.

Ekli dosyalar

• 06DA8EC9-F2D3-4443-9E8B-AAE7EBC64CB9.jpeg
    06DA8EC9-F2D3-4443-9E8B-AAE7EBC64CB9.jpeg
    73.7 KB · Görüntüleme: 14
Bunları görünce @Nilda kalp krizi geçireceksin evet ve seni yormuyorum , mesajlarımı aratmazsın etiket yaptım : )

sweatshirt ve alt aldım.
WOOW Woow waağw yakışır canısıı:)))) barışımcım en son D&G den çanta aldım. uzun süre bişey almaycam:))) bebek bezlerine zıbımlara genç odasına bakıyom:))))artıkn öyle mucuks güle güle kullan artisssssssss

Geri