Kendi ses kaydımı dinlediğimde

Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
sanırım ses tonum aşırı sexi . hoşuma gidiyor ne yalan sölim dinledigimde

yok yok o değil senınle olan en son konusmayıda aldım. senın sagın solun pek bellı değil :D

hanı ıkı gun sonra ben bunu demedım dersen kanıt olarak :D

mesele cok derın Bahtiyar yorma benı :)

sadece gecmısı hatırlatmak ıcın senden öğrendım kayıt almayı :D

Vaaay çakal. Kayıt tutmak önemlidir. Screenshoot klasörüm duruyor. Sene 2011 itibari ile efendim. Bazıları var, çok değişmiş malesef. Babacım benim bi Allah korkum var. Başka da yok hani. Söyleyeceğimi pat diye söylerim. Hani lan şu gözlüklü emoji. Eskisi gibi değil be bro.:D

Bende alıyorum paşa son ıkı senedır. gercı senın klasor baya vardır ama bendede baya var . gercı çakallıkları senden öğrendık :D ben vereyım ısdersen sana
bı emojı :D

şaka bıryanada sende aldın mı o konusmayı :D

Vaaay çakal. Kayıt tutmak önemlidir. Screenshoot klasörüm duruyor. Sene 2011 itibari ile efendim. Bazıları var, çok değişmiş malesef. Babacım benim bi Allah korkum var. Başka da yok hani. Söyleyeceğimi pat diye söylerim. Hani lan şu gözlüklü emoji. Eskisi gibi değil be bro.:D

Bende alıyorum paşa son ıkı senedır. gercı senın klasor baya vardır ama bendede baya var . gercı çakallıkları senden öğrendık :D ben vereyım ısdersen sana
bı emojı :D

şaka bıryanada sende aldın mı o konusmayı :D

Ya ne alacam kayıt mayıt. Bahtiyar(hihaho) eskiden vardı. Şimdi sanal üzerinden atılacak bir laf, bir iftira, ya ne bileyim iyi veya kötü. Bu beni hiç etkilemez. Her zaman dediğim bir laf vardır. Şu X butonuna bastım mi biter burdakiler. Yıllardan bu yana hep rahat adam modundayım. Aman uyandırmayın. Rahat batınca da ben Şeytanın teki oluyorum. Bu ruh halimden nefret ediyorum ama seviyorum da be birader.:D

ses tonum okadar harikaki anlatilmaz yaşanır be paşam

Geri