Kedi oyuncakları tavsiyesi arıyorum

Konu sahibi son olarak 2000 gün önce görüldü
Merhaba 3 ay önde kedi sahiplendim normalde evde yaptıpığımız aktiviteler biraz değişmeye başladı önceden yastıklarla çok oynardı şu an pek ilgisini çekmiyor. Bir alışveriş sitesinden indirim kuponu kazandım kedi oyuncağı alsam daha çok sever diye düşündüm fakat hangisini alsam karar veremedim Kedi Oyuncakları: En İyi ve Ucuz Kedi Oyuncakları bu adresten hangisini seçiyim sizce yardımcı olur musunuz?

Yani normalde ayakkabı bağcının ucuna bağladığım herhangi bir dikkat çekici ses çıkarabilecek obje ile de bu işi pekala yapabildiğimden hiç böyle oyuncaklara yönelmedim. Bahçedeki kedileri de uzun saplı otları kopararak oynatıyordum.. Kediler hareketli objelere çok meyilliler, o yüzden indirim kuponun ne kadardır bilmiyorum ama ucunda peluş fare olan bir kedi oltası baya işini görür. @emaarist

Kedilere özel oyuncak mı var, top ver oynasın.

@Majik
Saf mısın kardeşim? Adam reklam yapıyor anlamadım mı :) ciddi ciddi cevap vermiş tey allam ;)

@climax

Yok pekala farkındayım da onca tırrık konunun arasında nefes almak için okları buraya yöneltmek istedim.. reklamsa reklam ucu kedilere dokunuyor. :)

Kimse düşmesin bu tuzağa, kediler para verilen oyuncakları pek sevmiyor.p

Bizim ki sinek öldürme aparatını parçaladı

Ne oyuncağı yahu, ipten top yapıp verin işte.

Geri