Kayınvalide'nizle ayni evi paylasirmisiniz?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

• Evet

Kullanılan: 17 31.5%
  • Hayir

Kullanılan: 21 38.9%
  • Kendi annemle oluyorda kayinvalidemle neden olmasin

Kullanılan: 8 14.8%
  • Asla oturmam düsünemek bile istemiyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Esimi'in hatiri icin olabilir

Kullanılan: 3 5.6%
  • Digerleri

Kullanılan: 5 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    54

Kendi annemle oluyorda kayinvalidemle neden olmasin..

Evet paylasirim.

2 sene birlikte yaşadım eşimin ailesiyle hiçbir sorun yaşamadım bence insanın içinde olan şey gayette güzel anlaştım (: tavsiye etmıyorum ama yine de yaşanır :P

Elbette.Zaten kayınvalide dememek lazım , anne olur.

Kendi annemle oluyorda kayinvalidemle neden olmasin .
Benm için annem neyse kayın validemde odur.

içgüvey olmadıgım surece herseyı paylasabılırım .

Yardıma muhtaçsa elbette paylaşırım. Diğer türlü asla.

Kendi annemle oluyorda kayinvalidemle neden olmasin

bana biyolojik annem zor katlanıyor kadıncağız çileden çıkıyor :D karşı tarafın kararına bırakıyorum 3 ay dayanamaz bence :D

şaka bir yana eşim olacak hanım efendiye bağlı olur

"asla asla deme"

bana biyolojik annem zor katlanıyor kadıncağız çileden çıkıyor :D karşı tarafın kararına bırakıyorum 3 ay dayanamaz bence :D

şaka bir yana eşim olacak hanım efendiye bağlı olur

"asla asla deme"

aynen asla dememek lazım katılıyorum sana ;) şahsen ben yaşamak istemem. yeni bi hayata yeni kendi evinde ve bir çift olarak başlamak kadar hayatı yenileyen bişey daha yoktur heralde. ki zaten istemiyorsanızda damat adayınla konuşup şartlar olgunlaşınca bu karar varmak en doğrusu :hi:

Rahat edemem belki ama paylaşırım

Aman oturmayın sevdiğiniz adamın annesi sünger olur düşer, başınızı yarar
wink.gif
Ben bir türlü anlam veremiyorum bu konuya bu bayanlar neden bukadar tepkisel olur ? Sevdiğiniz adamın annesi ( annesi diyorum çünkü genelde kaynanalardan yakınılır ) Niye size bukadar ağır gelir ? Sonuçta sevdiğiniz adamı sizle buluşturan elçilerden biride 'anne'dir.. Onu büyütüp emek verip ogünlere getiren size teslim edende... Ben şahsen bir erkek olarak evlendiğim insanın annesi yada babası tek olsa nebilim birşey olsa alır evimde sonuna kadar en iyi şekilde ağırlarımda.. Nihayetinde sevdiğim kadının anne ve babası.. Kaynana'dır, kayınpeder'dir yoktur lügatımda.. Benim ANNEM neyse oda benim için AYNIdır.. Bunlar zor olmasa gerek.. Akabinde orta yolu bulamayan erkeklere de geçerlidir lafım, Ne esiniz için annenizden geçin, nede anneniniz için eşinizi dışlayın.. insan sevildiği kadar sevilir, hürmet ettiği kadar beğenilir ve verdiği saygı kadarda saygı görür.. Gerisi hikaye.

Geri