Kaybetmekten Korkmak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Değer verdiğimiz, çok sevdiğimiz insanın ya da insanların yanımızda olmayacağı düşüncesine katlanamamaktır.

Sahip olunduğu yanılgısı. Sahip oldukça artan korkudur. (Bu yüzden aidiyetsizlik en güzelidir.. )

Önüne Geçilemeyen Bir Duygu Türü...

Psikolojik bunalım sebebidir.

Ailenizden başka kimseye sahip değilsiniz o yüzden korkmayın çünkü sizi kaybetmekten korkmuyorlar.

Kaybedeceğinizin habercisidir.
Kimseyi sıradanlıktan çıkarmayın,totoları atmosfere çıkıyor şerroların.

Korktuğunun başına gelmesi kaçınılmazdır :honk:

Sevdiklerimi değer verdiklerimi kaybetmekten her zaman çok korktum kaybetmemek için yeri geldi onurumu gururumu ayaklar altına aldım alırımda ama hepsi bir yere kadar.Beni kaybetmeyi kafasına koyan birisine bir süreden sonra eyvallahım olmaz.

Korktukça daha çok kaybedenlerdenim.Umursamayınca kazanıyorsun.

Kaybedecek daha önemli şeylerinin olduğunu düşün. Annen gibi. Baban gibi. Kardeşin gibi Yerine koyamayacağın şeyler vardır bu hayatta..onları kaybetmeden kaybetmenin ne olduğunu öğrenemezsin''

satırı aklıma geliyor ahmet batman/soğuk kahve kitabın'dan.

Genelde ailemin ve ailem dışındaki sevdiklerimin sağlığını kaybetmelerinden çok korkuyorum. Kişileri kaybetmekten korkmam, hatta bazen ihtiyaç duyarım.

Bir de somut olarak önemli şeyleri; kitaplarım, önemli belgelerimi sakladığım harici bellekler ve fotoğraf makinem.

Kaybedecek bir şeyin kalmaması özgürlük galiba.
Çok seviyorum bu sözü.

Ne kadar korkarsanız korkun, herkes için hayırlısı neyse o oluyor.

değer verdiklerim haricinde herşeyi kaybedebilirim umurumda olmaz.

Geri