Kasiyerin verdiği poşeti açma stresi ..

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Kasiyerin verdiği poşeti açma stresi ..

Himalayalara tırmanıp budist rahiplerin yanında yıllarca eğitim ve meditasyon almamızı gerektirecek, her alış veriş neferinin kata hareketleridir ..
Sigara öldürür ama bu poşetler süründürür ..

Sizden sonraki müşterinin 'biraz acele etsen' bakışları altında yapmaya çalışılan eylemdir.

Benim gittiğim markette poşetleme işini kasiyer yardımcısı yapar :hih:

Bazı marketlerde bunu yapıyorlar ya uyuz oluyorum
benim ellerim zaten kuruyo nası açim o poşeti :T:

stres hatta sinir krizi sebebidir. siz orda poset acmaya ugrasırken kasiyer coktan sıradaki müsterinin aldıklarını okutmaya baslamıstır bile.. sizin aldıklarınız ve digerleri birbirine karısmak üzeredir,vakit daralmıstır,iyice stres yaparsınız ve o stres baskasının pudingini güc bela actıgınız posede atmanıza sebebiyet verebilir. diger sahıs "o benim pudingim lan!" demese bile rezil olmussunuzdur. "eheh bu sizinkiymis pardon" seklindeki sempatik yaklasımlarınız bile yerin dibine girmenizi engellememistir. koşar adımlarla olay yerinden uzaklasırsınız..

Benim son iş yerim bir süper marketti kasa yoğun olduğunda müdür mikrofon ile Hüseyin bey lütfen 2 nolu kasaya sesi ile poşet yapmaya gider bitince yine reyonlara yönelmişken müdür tekrar Hüseyin bey lütfen 2 nolu kasaya deyince tekrar giderdim adam müdür sonuçta.

Elinize tükürünce daha kolay açılıyo deneyin

bence sukur edilmesi durum bakiniz burda posetler para ile veriliyor
ben kucagima doldurcam diye stres ediyorum

Genelde benim poşetlerimi kasiyerler açıp içine aldıklarımı onlar doldurur nedense. :D

niye bu kadar dert ediyorsunuz açamadın mı, kasiyerden açmasını istersin olur biter..

oouuvv EkSen abim de stres yapıyormuşşş :))
ben poşet açma işini kavradım da...
üste verilen parayı ,bozuklukları ayrı kağıt paraları ayrı yerleştirmeyi, çüzdanı kapatıp çantaya atmayı,çantanın kapağını kapatıp,kilidini çevirmeyi ...o anlarda yaşadığım strese çözüm getiremedim :/

Bizim poseti acma stresi , parayi verip ayni zamanda posetleri doldurma stresi bi yana bazi insanlarin kasa'da oyalanmasi ve sergiledikleri rahatliga soyleyecek soz bulamiyorum oflayip puflamak disinda.

Son zamanlarda pek umursamıyorum, bana ne, sıradaki müşteri beklesin. :/

Hehehehe.. Sık rastladığım bir durum. Berbat bir şey gibi ama alıştık artık :D

Geri