Kasımpaşa - Galatasaray ( 3 - 3 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Şampiyon olduğunda da, şampiyonlar liginde Bayernlere kafa tuttuğunda da aynı şeyi söyledik. Oyuna müdahale etmeyi bilmiyor! Geç kalıyor! Yanlış tercihler yapıyor! Nankör olduk, beğenmez olduk… Bu şımarıklığın cefasını çekiyor taraftar. 300m € luk kadroyu Okan’a teslim edemezsin. Takımdan gönderdiği adamlara bakın. Hepsi ivme kazandı. Bize gelen ivme kaybediyor. 100milyonluk adam bile resmen bizim ligin topçusuna döndü :D hoş adam tek başına savaşıyor ona da hak vermek lazım… Zaman kaybetmeden avrupadaki boşta olan hocalara yönelinmeli. Zira bücür misyonunu tamamlayalı çok oldu.

Galatasaray taraftarının Gs yi bu kadar linçlemesini anlamıyorum...
Her takımın kötü giden bir dönemi olabilir.
Bakın Ts ve Bjk hala bu dönemden kurtulmuş değiller.

Galatasaray taraftarının Gs yi bu kadar linçlemesini anlamıyorum...
Her takımın kötü giden bir dönemi olabilir.
Bakın Ts ve Bjk hala bu dönemden kurtulmuş değiller.
galatasaray taraftarı sorunu görür ve çözüme odaklanır. futbolcu, hoca, yönetim fark etmez. birileri gibi tam destek demez. bundan dolayı başarı geliyor zaten. okan hocanın son dönemki avrupa maçlarını hesaba katmazsak ortada harika bir istatistik var, kolay kolay hiçbir hoca buna yanaşamaz fakat son dönemde oyunun sürekli geriye gitmesi, en ufak bir düzelme görülmemesi, sahadaki oyundan çok saha dışına odaklanılması, sürekli bir bahane üretilmesi şampiyonluğun gidebileceğini gösteriyor. yönetim ve teknik heyet bunun farkında olmayabilir ana taraftar farkında.

galatasaray taraftarı sorunu görür ve çözüme odaklanır. futbolcu, hoca, yönetim fark etmez. birileri gibi tam destek demez. bundan dolayı başarı geliyor zaten. okan hocanın son dönemki avrupa maçlarını hesaba katmazsak ortada harika bir istatistik var, kolay kolay hiçbir hoca buna yanaşamaz fakat son dönemde oyunun sürekli geriye gitmesi, en ufak bir düzelme görülmemesi, sahadaki oyundan çok saha dışına odaklanılması, sürekli bir bahane üretilmesi şampiyonluğun gidebileceğini gösteriyor. yönetim ve teknik heyet bunun farkında olmayabilir ana taraftar farkında.
Valla biz son 3 yılda 3 başkan 8-10 teknik direktör değiştirdik. Bazen değişim de çözüm olmayabiliyor. Her gelen de hatırı sayılır oranda para harcadı. Hocanız 2 yıl üst üste şampiyon yaptı. Şu an hala fenerin 5 puan önünde. Başımızdakini garalamayın kardeşim

Valla biz son 3 yılda 3 başkan 8-10 teknik direktör değiştirdik. Bazen değişim de çözüm olmayabiliyor. Her gelen de hatırı sayılır oranda para harcadı. Hocanız 2 yıl üst üste şampiyon yaptı. Şu an hala fenerin 5 puan önünde. Başımızdakini garalamayın kardeşim
çok fenasın Okan kalsın, kaos çıksın :D
Okan hoca kalmalı bencede:D

Galatasaray'ı şampiyon yapanın hocaları olduğuna emin misin?
Hamza Hamzaoğlu Gs'de 3 kupa aldı bir sezonda.
Şimdi kim hatırlıyor?

Geri