- Web sitesi
- www.instagram.com
Berbat bir maç fenere yaradi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
galatasaray taraftarı sorunu görür ve çözüme odaklanır. futbolcu, hoca, yönetim fark etmez. birileri gibi tam destek demez. bundan dolayı başarı geliyor zaten. okan hocanın son dönemki avrupa maçlarını hesaba katmazsak ortada harika bir istatistik var, kolay kolay hiçbir hoca buna yanaşamaz fakat son dönemde oyunun sürekli geriye gitmesi, en ufak bir düzelme görülmemesi, sahadaki oyundan çok saha dışına odaklanılması, sürekli bir bahane üretilmesi şampiyonluğun gidebileceğini gösteriyor. yönetim ve teknik heyet bunun farkında olmayabilir ana taraftar farkında.Galatasaray taraftarının Gs yi bu kadar linçlemesini anlamıyorum...
Her takımın kötü giden bir dönemi olabilir.
Bakın Ts ve Bjk hala bu dönemden kurtulmuş değiller.
Valla biz son 3 yılda 3 başkan 8-10 teknik direktör değiştirdik. Bazen değişim de çözüm olmayabiliyor. Her gelen de hatırı sayılır oranda para harcadı. Hocanız 2 yıl üst üste şampiyon yaptı. Şu an hala fenerin 5 puan önünde. Başımızdakini garalamayın kardeşimgalatasaray taraftarı sorunu görür ve çözüme odaklanır. futbolcu, hoca, yönetim fark etmez. birileri gibi tam destek demez. bundan dolayı başarı geliyor zaten. okan hocanın son dönemki avrupa maçlarını hesaba katmazsak ortada harika bir istatistik var, kolay kolay hiçbir hoca buna yanaşamaz fakat son dönemde oyunun sürekli geriye gitmesi, en ufak bir düzelme görülmemesi, sahadaki oyundan çok saha dışına odaklanılması, sürekli bir bahane üretilmesi şampiyonluğun gidebileceğini gösteriyor. yönetim ve teknik heyet bunun farkında olmayabilir ana taraftar farkında.
çok fenasın Okan kalsın, kaos çıksınValla biz son 3 yılda 3 başkan 8-10 teknik direktör değiştirdik. Bazen değişim de çözüm olmayabiliyor. Her gelen de hatırı sayılır oranda para harcadı. Hocanız 2 yıl üst üste şampiyon yaptı. Şu an hala fenerin 5 puan önünde. Başımızdakini garalamayın kardeşim
Anlık gs’liler : ddçok fenasın Okan kalsın, kaos çıksın
Okan hoca kalmalı bencede![]()
Anlık gs’liler : dd
Valla biz son 3 yılda 3 başkan 8-10 teknik direktör değiştirdik. Bazen değişim de çözüm olmayabiliyor. Her gelen de hatırı sayılır oranda para harcadı. Hocanız 2 yıl üst üste şampiyon yaptı. Şu an hala fenerin 5 puan önünde. Başımızdakini garalamayın kardeşim