Karşı cinsle içki içmek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Taraflar kendini biliyorsa sıkıntı yok, isteyen istediğiyle istediğini içebilir.

Bir bayanın içmesini dogru bulmuyorum

İçebilir , Özgürlüğüne karısamam , ama ben dogru bulmadıgımdan karsılıklıda ıcmem ..

İçen içer, kime ne?
Ben içmiyorum diye kimse gelip bana laf yapmıyor, içenlere de laf yapmak düşmez. Günahsa kendi günahı. Zaten ya günah kavramından uzak bir anlayışa sahiptir ya da inançlıysa da günahını çekmeye hazırdır.

Kullanmıyorum. ama bir çılgınlık yapıp karşı cins ile dondurma yiyebilirim :heyoo:

böyle gavat gavat konuları da hep bu adam açmış, niye banlandığını anladım şimdi

sonra torba gibi geziyorlar.
normal arayanlara laf ediyo dudukler yahu

Bayanlar erkeklerden daha hec sarhos olur cunku daha fazla damara sahipler bi bayanla alkol muhappeti iyidir tabi gunumuzde mutlu sonla bitme umidi tasiyan insanlarda mevcuttur

alkol durağı genellikle kordonda başlar araç varsa altta karşıyakada ilerler..
ve son durak cilaları alıp eve geçmek olur bence gayet keyifli

Bir şarabı, votkayı, şampanyayı, likörü erkekle içeceğime bir bayanla içmek daha keyif verir.

Ama bir rakı diyincede erkeklerle birlikte kurulan rakı sofrasını hiç bir bayan sağlayamaz.

Bir bayanın içmesini dogru bulmuyorum

İçebilir , Özgürlüğüne karısamam , ama ben dogru bulmadıgımdan karsılıklıda ıcmem ..

Diye seslenmıstı sıgır hazretlerı

Ama bu cumleden tam ıkı ay sonra , muhtesem bır kadın bana bu sozumu yedırmıstı ,
İçmesini bilen kadınla içerim , Sarhoş olurum , aşka duserım (:

Geri